Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/69585/cascade-lake-x-procesoriai-tures-geresni-kaina-sparta-santyki-uz-threadripper-procesorius/spausdinti/

„Cascade Lake-X“ procesoriai turės geresnį kaina/sparta santykį už „Threadripper“ procesorius

Publikuota: 2019-09-06 18:06
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Intel“ ruošiasi atnaujinti „Core-X“ procesorių šeimą ir tai žada padaryti jau šį rudenį. „Intel“ sako, kad būsimi „Cascade Lake-X“ procesoriai pasiūlys geresnį kaina/sparta santykį ne tik už praėjusios kartos „Core-X“ procesorius, bet taip pat ir už antros kartos „Threadripper“. Tai reiškia, kad aukštos spartos procesorių segmente mes jau labai greitai galime išvysti kainų karą, tai būtų tiesiog puiku besiruošiantiems pirkti HEDT lygio platformą.

„Cascade Lake-X“ procesoriai turės geresnį kaina/sparta santykį už „Threadripper“ procesorius

Žvelgiant į „Intel“ skaidrę matome, kad naujieji „Cascade Lake-X“ procesoriai pasiūlys maždaug dvigubai išaugusią spartą už pinigus lyginant su „Skylake-X“ procesoriais. Lyginant „Cascade Lake-X“ su „Threadripper“ kaina sparta santykis yra kiek mažiau geresnis. Beje, „Intel“ išleidžiant „Cascade Lake-X“ procesorius už patrauklias kainas į tai tikrai sureaguos AMD ir mažins „Threadripper“ procesorių kainas.

Būsimi „Cascade Lake-X“ procesoriai bus suderinami su esamomis LGA 2066 pagrindinėmis plokštėmis, taip pat sulauksime ir atnaujintų pagrindinių plokščių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!