Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/69541/visame-regione-pristatomos-lg-skalbimo-masinos-su-dirbtiniu-intelektu-ir-tiesiogines-pavaros-varikliu/spausdinti/

Visame regione pristatomos LG skalbimo mašinos su dirbtiniu intelektu ir tiesioginės pavaros varikliu

Publikuota: 2019-09-03 19:34
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Iki metų pabaigos „LG Electronics“ (LG) daugumoje Europos rinkų suteiks galimybę naudotis jos novatoriškomis iš priekio pakraunamomis skalbyklėmis su „ThinQ AI“, kurias varo kompanijos firminis „Direct Drive™“. Su AI DD™ pranašumais, naujosios skalbyklės gali užtikrinti visapusišką, bet švelnų valymą, nes nustato kiekvienos įkrovos svorį bei audinių charakteristikas, todėl išskalbia greičiau ir geriau.

Visame regione pristatomos LG skalbimo mašinos su dirbtiniu intelektu ir tiesioginės pavaros varikliu

LG technologija AI DD skaitmeniniu būdu apdoroja dvidešimt tūkstančių su skalbyklės naudojimu susijusių informacijos elementų ir pritaikydama kiekvienos įkrovos drabužių kiekį bei jautrumą atitinkančias nuostatas, atlieka optimaliausią skalbimo ciklą. Tai garantuoja, kad kiekvieną kartą skalbiniai bus išskirtinai švarūs, taip pat drabužiai bus pažeidžiami 18 procentų mažiau ir juos bus galima nešioti ilgiau.

LG funkcija „TurboWash™ 360“ suteikia galimybę skalbti trumpiau dėl to nenukenčiant skalbimo kokybei – visas skalbimo ciklas užtrunka tik 39 minutes. Drabužiams greičiau tapti švariems taip pat padeda ir sistema „3D Multi Spray“. Dėmės geriau pašalinamos, nes ji vienu metu vandens čiurkšles švirkščia keturiomis skirtingomis kryptimis. Dar daugiau laiko pirkėjai gali sutaupyti LG skalbyklę „AI DD“ suporavę su „LG MiniWash“, kuri telpa tiesiai po ja ir sukuria sistemą „TWINWash™“, leidžiančią vienu metu apdoroti dvi skalbinių įkrovas.

Padidindamos patvarumą ir efektyvumą, kurių reikalauja Europos vartotojai, LG skalbyklės AI DD energijos efektyvumo klasę A+++-50 procentų didele dalimi užtikrina dėl taikomos apgręžiklio technologijos, kuriai suteikiama 10 metų garantija. Kad vartotojui būtų dar patogiau, LG skalbykles AI DD galima valdyti balso komandomis iš prijungto AI garsiakalbio, taip pat valdyti ir stebėti per „ThinQ“ mobiliąją programėlę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!