Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/69167/amd-generaline-direktore-patvirtino-apie-galingesnes-navi-versijos-egzistavima/spausdinti/

AMD generalinė direktorė patvirtino apie galingesnės „Navi“ versijos egzistavimą

Publikuota: 2019-08-03 18:44
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Per finansinės ataskaitos klausimų sesiją AMD generalinės direktorės, Lisa Su, buvo paklausta kokia situacija yra su aukštos spartos „Navi“ ir 7 nm procesoriais skirtiems mobiliam segmentui. Kaip dažnai būna atsakymas buvo labai aptakus. Lisa Su, patvirtino, kad tokie produktai yra ruošiami ir viskas vyksta pagal planą. Taip pat tvirtinama, kad AMD turi platų 7 nm produktų portfelį, neskaitant tų, kurie bus išleidžiami artimiausiuose ketvirčiuose.

AMD generalinė direktorė patvirtino apie galingesnės „Navi“ versijos egzistavimą

Iš Lisa Su atsakymo beveik niekas neaišku, nežinome nei kada reikia tikėtis galingesnės „Navi“ versijos, nei kokios maždaug spartos galėtų būti šis „Navi“ lustas.

Manoma, kad galingesnė „Navi“ versija turės 64 vykdomuosius blokus ir 4096 „Stream procesorius, palyginimui, RX 5700XT turi 40 vykdomųjų blokų ir 2560 Stream“ procesorius. Tad sparta turi tikrai padidėti, nenustebtume jei ir atminties valdiklis būtų 384 bit vietoj 256 bit.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!