Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/69135/ourpcb-is-ko-gaminamos-plokstes/spausdinti/

„OurPCB“: ƒ„Iš ko gaminamos plokštės“

Publikuota: 2019-08-02 09:36
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Ar tai būtų išmanusis telefonas, ar paprasta skaičiuoklė, jų funkcija priklauso nuo PCB veikimo. Ar žinote iš ko pagamintos PCB plokštės? PCB vs PCBA – kuo skiriasi? Iš ko sudaryta plokštė?

Mes paruošėme šį naudingą vadovą, kuriame galite sužinoti apie medžiagas, naudojamas PCB gaminti. Taip pat galite susidaryti įspūdį, kaip gamintojas juos gamina. Pradėkime nuo to, kokio tipo yra gaminamos plokštės. Tada mes apžvelgsime, kaip galite pasigaminti savo plokštės.

„OurPCB“: ƒ„Iš ko gaminamos plokštės“

Jame yra keturi skyriai, kuriuose aprašoma kiekviena detalė apie grandinių plokščių sudėtį. Pagrindinės temos, aptariančios plokščių sudėties komponentus, yra šios:

1. Iš ko gaminamos PCB plokštės: šiame skyriuje pateikiama trumpa PCB plokštės sudėties apžvalga.

2. Iš kokios medžiagos plokštė yra pagaminta: šiame skyriuje aprašoma plokštė, kuri paprastai gaminama iš keturių medžiagos sluoksnių, tai yra pagrindo, vario, litavimo kaukės ir vielos tinklo. Taip pat skaitytojai supažindinami su atitinkamomis jų savybėmis.

3. Individualizuota plokštė: šiame skyriuje dėmesys sutelkiamas į du reikšmingus pasirinktinės plokštės veiksmus: scheminį vaizdo paruošimą, prieigos plokštės išdėstymo rodinį.

4. Kaip gaminamos plokštės: šiame skyriuje išsamiai apžvelgiamas plokštės gamybos procesas: padėklo, vario sluoksnio ir galutinės litavimo kaukės pagaminimas.

Galiausiai, šiuo straipsniu norime Jums padėti suprasti kaip gaminamos plokštės, reikalaujančios įgudusių žinių ir modernios įrangos, jei turite kokių nors klausimų ar poreikių, susisiekite su mumis.

Apie „OurPCB“

OurPCB“ yra daugianacionalinė PCB gamybos ir PCB montavimo įmonė, teikianti paslaugas ir palaikymą pasauliniu mastu, išnaudodama plačias Kinijos gamybos galimybes. Mūsų montavimo gamyklai buvo suteiktas ISO9001 sertifikatas. Už neapdorotų PCB gamybą taip pat gavome ISO ir UL sertifikatus.

El. paštas: sales@ourpcb.com
Tel.: +86-311-85981900

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!