Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/69134/wellpcb-pcb-vs-pcba-kuo-jie-skiriasi/spausdinti/

„WellPCB“: „PCB vs PCBA – kuo jie skiriasi“

Publikuota: 2019-08-01 07:18
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Šioje publikacijoje daugiausia aptariami skirtumai tarp PCB ir PCBA. Tiesiog skaitykite toliau, kad sužinotumėte daugiau!

Pagrindiniai klausimai, aptariant skirtumus tarp PCB ir PCBA, yra šie:

1. Kas yra PCB? Šiame skyriuje pateikiama trumpa PCB apibrėžimo apžvalga ir yra trys pagrindiniai PCB tipai: vienpusis PCB, dvipusis PCB bei daugiasluoksnis PCB. Taip pat pristatomas PCB dizainas ir PCB naudojimas. Įprastinės medžiagos.

2. Kas yra PCBA? Šiame skyriuje išsamiai aprašomas PCBA apibrėžimas. Surinkti PCBA yra naudojami du pagrindiniai komponentai: „Paviršiaus montavimo technologija“ (PMT) ir „ Thru-Hole technologija (THT)“.

3. PCB vs PCBA. Šiame skyriuje daugiausia aprašomi skirtumai tarp PCB ir PCBA, kurie atsispindi šiais aspektais: gamybos procedūra, kaina, funkcionalumu, pakavimu.

„WellPCB“: „PCB vs PCBA – kuo jie skiriasi“

Be to, šiame straipsnyje aprašyta keletas įdomių PCB ir PCBA plėtros perspektyvų. Mes judame link labiau optimizuoto dizaino ir galimybės integruoti ypač sudėtingas funkcijas į mažo dydžio plokštes. Jei turite kokių nors poreikių ar problemų, nedvejodami susisiekite su „WellPCB“.

Apie „WellPCB“

WellPCB“ daugiausia dėmesio skiria PCB prototipų ir PCB surinkimo paslaugoms. „WellPCB“ gali užtikrinti greitą 24 valandų pristatymą dvipusėms PCB, 48 valandų pristatymą 4–8 sluoksniams ir 120 valandų pristatymą daugiau nei dešimčiai PCB sluoksnių. Visi PCB produktai atitinka ISO, UL, IPC standartą. Jei norite sužinoti daugiau apie PCB gamybos procesą, spustelėkite čia!

Kontaktas žiniasklaidai:
Kontaktinis asmuo: Hommer Zhao (generalinis vadybininkas)
El. paštas: sales@wellpcb.com
Tel.: +86-31186935221

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!