Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/69027/qualcomm-pristate-patobulinta-snapdragon-855-procesoriaus-versija/spausdinti/

„Qualcomm“ pristatė patobulintą „Snapdragon 855“ procesoriaus versiją

Publikuota: 2019-07-23 20:46
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Beniušis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Vienas didžiausių mobiliųjų procesorių gamintojų „Qualcomm“ pristatė patobulintą „Snapdragon 855“ versiją. Naujasis „Qualcomm Snapdragon 855 Plus“ yra kiek patobulinta savo pirmtako versija ir yra labai panašus sprendimas į „Snapdragon 845“ lustą, kuris buvo panaudotas „Asus ROG“ išmaniajame telefone.

„Qualcomm“ pristatė patobulintą „Snapdragon 855“ procesoriaus versiją

Tuomet specialiai „Asus“ įrenginiui buvo sukurta speciali procesoriaus versija, o jis pats buvo prieinamas tik taivaniečių kompanijai. Šįsyk atnaujinta „Snapdragon 855 Plus“ bus prieinama visiems gamintojams. Pranešama, jog pirmieji išmanieji su šiuo lustu pasirodys dar šiemet.

Labiausiai pasikeitė vaizdo apdorojimo procesorius (angl. GPU) – „Adreno 640“ vaizdą apdoroja 15 proc. greičiau. Tuo tarpu greitasis „Kryo 485“ bendrosios paskirties procesorius (angl. CPU) išaugo nuo 2,84 GHz iki 2,96 GHz.

Ir tai yra visi pasikeitimai, kurie pasiekė naująjį „Qualcomm“ produktą. „Snapdragon 855 Plus“ rinkinys ir toliau bus parduodamas su „X24 LTE“ modemu. Norintys modemą galės prijungti prie išorinio „X50“ modemo ir naudotis 5G. RAM ar vietos diske pasikeitimų nebuvo.

„Qualcomm“ ruošiasi virtualios realybės programėlėms, tad ateinančios kartos išmanieji telefonai ko gero bus pritaikyti žaidimams. Kai kurie „H2“ atstovai taip pat gali pradėti taikyti šiuos rinkinius, taip pranokdami savo „H1“ kopijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!