Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/69001/wellpcb-publikavo-vadova-pcb-surinkimo-kaina-6-pasirinkimo-budai/spausdinti/

„WellPCB“ publikavo vadovą „PCB surinkimo kaina – 6 pasirinkimo būdai“

Publikuota: 2019-07-22 14:33
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Šioje publikacijoje galite rasti informaciją apie ekonomiškas PCB surinkimo išlaidas ir pasirinkti tinkamą PCB surinkėją bei kokybišką aptarnavimą tinkantį Jūsų biudžetui.

Šis nemokamas leidinys yra skelbiamas bendrovės interneto svetainėje adresu https://www.wellpcb.com/pcb-assembly-cost.html.

„WellPCB“ publikavo vadovą „PCB surinkimo kaina – 6 pasirinkimo būdai“

Tarp pagrindinių dalykų, susijusių su PCB surinkimo sąnaudomis, rasite:

  1. PCB surinkimo sąnaudų sudėtis: šiame skyriuje trumpai apžvelgiami pagrindiniai veiksniai, turintys įtakos PCB konstrukcijos kainai bei kiti veiksniai.
  2. Esminiai veiksniai, kuriuos reikia apsvarstyti PCB surinkimo kaštams: šiame skyriuje išsamiai aprašoma medžiagų parinkimo ir PCB komponentų kiekio įtaka PCB surinkimo sąnaudų kritiniams faktoriams.
  3. Šiame skyriuje pateikiama išsami informacija apie PCB surinkimo sąnaudų mažinimo metodą ir išsamus aprašymas, kaip pasirinkti geriausią PCB surinkėją. Jame taip pat trumpai apžvelgiami keturi esminiai veiksniai, turintys įtakos beicuotų PCB kainoms.
„WellPCB“ publikavo vadovą „PCB surinkimo kaina – 6 pasirinkimo būdai“

Be to, šios publikacijos tikslas yra pristatyti kompromisą tarp kokybės ir išlaidų biudžeto, kas yra labai svarbus dalykas, kurį turėtumėte prisiminti, renkantis tinkamą PCB gamintoją. Nedvejodami kreipkitės į „WellPCB“, jei turite kokių nors poreikių ar problemų. „WellPCB“ svetainėje yra daug informacijos apie PCB, kuri gali padėti žmonėms geriau suprasti jų poreikius perkant PCB ir PCBA paslaugas.

Apie WellPCB

„WellPCB“ daugiausia dėmesio skiria PCB prototipų ir PCB surinkimo paslaugoms. „WellPCB“ gali užtikrinti greitą 24 valandų pristatymą dvipusėms PCB, 48 valandų pristatymą 4–8 sluoksniams ir 120 valandų pristatymą daugiau nei dešimčiai PCB sluoksnių. Visi PCB produktai atitinka ISO, UL, IPC standartą.

Kontaktai žiniasklaidai

Kontaktinis asmuo: Hommer Zhao (generalinis vadybininkas)
El. paštas: sales@wellpcb.com
Tel.: +86-31186935221
Interneto svetainė: https://www.wellpcb.com/

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!