Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/68888/ourpcb-publikavo-vadova-daugiasluoksne-saugykla-ka-turetumete-zinoti-apie-daugiasluoksnius-pcb/spausdinti/

„OurPCB“ publikavo vadovą „Daugiasluoksnė saugykla – ką turėtumėte žinoti apie daugiasluoksnius PCB“

Publikuota: 2019-07-12 19:01
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

„OurPCB“, tarptautinė PCB gamintoja, ir PCB montavimo kompanija, šiandien publikavo vadovą „Daugiasluoksnė saugykla – ką turėtumėte žinoti apie daugiasluoksnius PCB“. Leidinį sudaro šeši skyriai, aprašantys kiekvieną Daugiasluoksnės saugyklos detalę.

Šis nemokamas leidinys yra skelbiamas bendrovės interneto svetainėje adresu https://www.ourpcb.com/multilayer-pool.html. Tai yra lengvai suprantamas, „OurPCB“ techninės komandos paruoštas vadovas, padedantis pradedantiesiems ir profesionalams geriau suprasti Daugiasluoksnių saugyklų esmę.

„OurPCB“ publikavo vadovą „Daugiasluoksnė saugykla – Ką turėtumėte žinoti apie daugiasluoksnius PCB“

OurPCB“ visada ruošia ir publikuoja straipsnius bei pranešimus, kurie iš tikrųjų yra vertingi klientams, ir kurie gali padėti klientams spręsti problemas. Šie straipsniai bei žinios, siekia padėti klientams išspręsti problemas kuriant ir naudojant PCB ar siekiant naudoti PCBA paslaugas – tai yra įmonės veiklos esmė“, – sakė generalinis „OurPCB“ direktorius p. Hommer.

Tarp esminių funkcijų apie daugiasluoksnes saugyklas, įvardijamos:

  1. Esminė sąvoka, kas yra PCB sluoksniai šiame skyriuje pateikiamas trumpas PCB sluoksnių apibrėžimas.
  2. Sluoksnių sandara: šiame skyriuje pagrinde aprašoma sluoksnių sandara ir jos vaidmuo.
  3. PCB sluoksnių rūšys: šiame skyriuje išsamiai apžvelgiamas keletas iš labiausiai paplitusių PCB tipų: viensluoksnis PCB, dvisluoksnis PCB, ketursluoksnis PCB, šešiasluoksnis PCB, aštuoniasluoksnis PCB, daugiasluoksnis PCB, 32 sluoksnių PCB.
  4. Daugiasluoksnė saugykla: šiame skyriuje pateikiama daugiasluoksnės saugyklos apžvalga ir nurodymai detaliam PCB sukūrimui.
  5. Daugiasluoksnis PCB: šiame skyriuje pateikiama detalus daugiasluoksnio PCB pristatymas bei jo detalus pritaikymas atitinkamose srityse.
  6. „Pasidaryk pats“ daugiasluoksnis PCB: šiame skyriuje pateikiama išsami apžvalga, kaip susikurti PCB bei pateikiami keletas naudingų patarimų.

Galiausiai, šiame straipsnyje pagrindinis dėmesys skiriamas tam, kad suprastumėte daugiasluoksnę PCB ir, kad būtų lengva pradėti ją naudoti. Jei turite kokių nors poreikių ar klausimų, susisiekite su mumis. Tinklalapyje yra pateikiama išsamesnė informacija apie PCB, padėsianti daugiau sužinoti apie tai, ko Jums reikėtų įsigyjant PCB ir PCBA paslaugas.

Apie „OurPCB“

„OurPCB“ yra tarptautinė PCB gamybos ir PCB montavimo įmonė, teikianti visuotinį aptarnavimą ir palaikymą naudojant Kinijos gamybos pajėgumus. Montavimo gamyklai buvo suteiktas ISO9001 sertifikatas. Tuščiųjų PCB gamybai taip pat buvo suteikti ISO ir UL sertifikatai.

Kontaktai žiniasklaidai

Kontaktinis asmuo: Hommer Zhao (generalinis vadybininkas)
El. paštas: sales@ourpcb.com
Tel.: +86-311-85981900

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!