Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/68872/naujasis-sony-kompaktiskas-universalus-objektyvas-fe-35mm-f1-8/spausdinti/

Naujasis „Sony“ kompaktiškas universalus objektyvas „FE 35mm F1.8“

Publikuota: 2019-07-11 17:48
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Sony“ pristato naują „E-mount“ serijos plataus kampo objektyvą „FE 35mm F1.8“ (SEL35F18F), skirtą kompanijos sisteminiams fotoaparatams. Šis kompaktiškas ir vos 280 gramų sveriantis objektyvas skirtas fotografuoti įvairiose kasdienėse situacijose nuo momentinių scenų gatvėje ir maisto nuotraukų iki vietovaizdžių ar nakties kadrų.

Naujasis „Sony“ kompaktiškas universalus objektyvas „FE 35mm F1.8“

Objektyvas išsiskiria sumaniai apgalvota optine konstrukcija, o jį sudarančiame optinių elementų rinkinyje yra išgaubtos formos lęšis, sumažinantis iškraipymus ir užtikrinantis raišką per visą kadro plotį. Tai leidžia pasiekti nepriekaištingą vaizdo kokybę nuo vieno kadro kampo iki kito fotografuojant su maksimalia diafragmos reikšme (F1.8). Minimalus fokusavimo atstumas siekia 0,22 milimetro, o išdidinimas – iki 0,24x karto, kas atveria plačias makro fotografijos galimybes.

Tuo metu tyliai veikiantis autofokusavimo motoras ir tikslius objektų sekimas leidžia be rūpesčių ir užfiksuoti kadrus, ir filmuoti. Ant objektyvo korpuso patogiai išdėstyti fokuso išlaikymo ir fokuso režimo perjungimo mygtukai, kurie leidžia akimirksniu pasirinkti norimą nustatymą.

Dėl nedidelio korpuso šį „Sony“ objektyvą patogu naudoti ir su APS-C tipo, ir su viso kadro jutiklio sisteminiais fotoaparatais. Objektyvo židinio nuotolis atitinka 52,5 mm, todėl jis gali būti geras pasirinkimas kasdieniams kadrams, portretams ir įvairioms kitoms situacijoms. Objektyvas yra atsparus drėgmei ir dulkėms.

Naujas „Sony“ objektyvas „FE 35mm F1.8“ Europoje pasirodys 2019 m. rugpjūtį, jo kaina sieks apie 700 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!