Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/68537/uber-pristato-nauja-savaeige-transporto-priemone-bei-maisto-pristatymo-dronais-testus/spausdinti/

„Uber“ pristato naują savaeigę transporto priemonę bei maisto pristatymo dronais testus

Publikuota: 2019-06-17 10:35
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Antrąją ir paskutiniąją trečiojo kasmetinio „Elevate Summit“ susitikimo dieną „Uber“ pristatė kaip bendradarbiauja su vyriausybės ir pramonės atstovais kuriant pirmąjį pasaulyje oro transporto tinklą su saugiomis bei tyliomis elektrinėmis „Uber Air“ transporto priemonėmis.

Šalia „Uber Air“ inovacijų buvo pristatyti ir kiti „Uber“ technologiniai pasiekimai bei ateities tikslai – nuo naujų sprendimų el. dviračiams ir motoroleriams iki maisto pristatymo į namus savaeigiais automobiliais.

„Uber“ pristato naują savaeigę transporto priemonę bei maisto pristatymo dronais testus

Svarbiausios „Uber Elevate Summit“ antros dienos naujienos:

  • „Volvo“ ir „Uber“ pristato gamybai paruoštą savaeigį automobilį. Renginio metu pristatytas jau trečiasis „Volvo“ savaeigis automobilis „XC90 SUV“, sukurtas kartu su „Uber“. „XC90“ turi saugos funkcijas, kurios leistų „Uber“ lengvai įdiegti savo autonominio vairavimo sistemą. Tai atvertų galimybę „Uber“ ateityje autonominį vairavimą integruoti į pavėžėjimo paslaugas.
  • Maisto pristatymui dronais bus pasitelktos „Uber Elevate“ ir „Uber Eats“ technologijos. Sujungiant „Uber Elevate“ ir „Uber Eats“ tinklus maisto pristatymas dronais praplės klientų maisto pasirinkimo galimybes bei sutrumpins pristatymo laiką. Bandomieji pristatymai jau vyko JAV mieste San Diege, pristatant „McDonalds“ restoranų maistą. Šiais metai paslauga bus plečiama įtraukiant kitus „Uber Eats“ partnerius.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!