Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/68526/wellpcb-isspausdino-vadova-pcb-montavimo-paslaugos/spausdinti/

„WellPCB“ išspausdino vadovą „PCB Montavimo Paslaugos“

Publikuota: 2019-06-20 12:11
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

„WellPCB“, patikimas PCB and PCBA paslaugų gamintojas ir tiekėjas, paskelbė apie PCB montavimo paslaugas, apie kurias turėtumėte žinoti.

Šis nemokamas leidinys yra skelbiamas bendrovės interneto svetainėje adresu https://www.wellpcb.com/pcb-assembly-service.html. Tai – lengvai suprantamas „WellPCB“ techninės komandos vadovas, padedantis pradedantiesiems ir profesionalams geriau suprasti PCBA surinkimą ir funkcionalumą.

„WellPCB“ išspausdino vadovą „PCB Montavimo Paslaugos“

„WellPCB“ įsipareigojusi kurti ir skelbti straipsnius ir temas, kurios yra vertingos klientams, padedant jiems išspręsti isškilusias problemas. Straipsniai ir žinių pateikimas, susiję su klientų problemomis ir poreikiais kuriant ir gaminant PCB arba ieškant PCBA paslaugų; tai yra įmonės veiklos esmė“, – sakė generalinis „WellPCB“ direktorius p. Hommer Zhao.

Pagrindinės PCB montavimo paslaugos:

  • PCB montavimo funkcija: aštuonios pagrindinės pirmos klasės surinkimo funkcijos ir procesai.
  • Komponentų pirkimas: trys pagrindiniai komponentai yra perkami iš stambių prekių ženklų, tokių kaip „Digi-key“ ir „Mouser“.
  • Teikia paslaugas, atitinkančias visų klientų poreikius, sutelkiant dėmesį į gatavų produktų patikrinimą.
  • Surinkimo pajėgumų apžvalga: 12 puikių montavimo galimybių ir sertifikavimų.
  • Montavimo įranga: „WellPCB“ nuolat keičia įrangos pritaikomumą ir nuolat siekia naudoti pažangiausią PCB surinkimo įrangą.
  • Kokybės užtikrinimas: turi tris ISO9001, ISO ir UL kokybės sertifikatus, kad užtikrintų aukštos kokybės produktus.

Be to, šio straipsnio tikslas – pristatyti PCB montavimo paslaugas, ir padėti nesusipažinusiems ar nepatyrusiems pradedantiesiems. Nedvejodami kreipkitės į „WellPCB“, jei turite kokių nors poreikių ar problemų. „WellPCB“ svetainėje yra daug informacijos apie PCB, kuri gali padėti žmonėms geriau suprasti jų poreikius perkant PCB ir PCBA paslaugas.

Apie „WellPCB“

„WellPCB“ daugiausia dėmesio skiria PCB prototipų ir PCB montavimo paslaugoms. Daugiau nei dešimt metų „WellPCB“ sugeba pagaminti 100 000 kvadratinių pėdų 2-32 sluoksnių PCB ir per mėnesį patiekti daugiau kaip 5000 skirtingų rūšių produkcijos. „WellPCB“ gali skubiai patenkinti 24 valandų pristatymą dvipusėms PCB, 48 valandų pristatymą 4–8 sluoksniams ir 120 valandų pristatymą – dešimčiai ar didesnių sluoksnių PCB. Visi PCB produktai atitinka ISO, UL, IPC standartą.

Interneto svetainė: https://www.wellpcb.com/.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!