Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/67305/vokietijoje-patvirtintas-keliu-mokesciu-aparatas-dkv-box-europe/spausdinti/

Vokietijoje patvirtintas kelių mokesčių aparatas „DKV BOX EUROPE“

Publikuota: 2019-03-13 18:42
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„DKV BOX EUROPE“ kelių aparatą, kuriuo ateityje bus galima apmokėti visus Europos kelių mokesčius, jau galima naudoti ir Vokietijoje. Tiesa, leidimas dar turi būti oficialiai patvirtintas Vokietijos federalinės prekių transporto tarnybos.

Vokietijoje patvirtintas kelių mokesčių aparatas „DKV BOX EUROPE“

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad mūsų kelių mokesčiams apmokėti sukurtas aparatas buvo patvirtintas kaip tinkamas naudojimui Vokietijos rinkoje, tai yra atsiskaitymui už šios šalies kelių mokesčius. Tai reiškia, kad projekto įgyvendinimas vyksta pagal planą. Esame ypač dėkingi savo klientams, aktyviai palaikiusiems mums įrangos bandymų laikotarpiu“, – teigia Jürgenas Steinmeyeris, „DKV Euro Service“ mokesčių direktorius.

Kaip priduria įmonės „DKV EURO SERVICE“ atstovas, diegiant naują atsiskaitymo sistemą, kiekviena grandinės dalis – nuo paties aparato funkcionalumo, jo įdiegimo ir veikimo, iki tinkamo duomenų perdavimo ir atsiskaitymo – buvo sėkmingai išbandyta.

Šiuo metu „DKV BOX EUROPE“ aparatas bandomas Austrijos kelių mokesčių sistemoje, o 2018 m. gruodžio mėnesį Belgija suteikė leidimą naudoti šį prietaisą greitkeliuose ir nacionaliniuose keliuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!