Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/66596/xiaomi-pristate-mi-power-bank-3-nesiojama-akumuliatoriu-su-galimybe-ikrauti-nesiojamus-kompiuterius/spausdinti/

„Xiaomi“ pristatė „Mi Power Bank 3“ nešiojamą akumuliatorių su galimybe įkrauti nešiojamus kompiuterius

Publikuota: 2019-01-15 13:05
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Bendrovė „Xiaomi“ oficialiai pristatė naują nešiojamą bateriją „Mi Power Bank 3“: aukščiausia versija. Jos talpa yra 20 000 mAh ir palaiko greitą įkrovimą iki 45 vatų galingumo.

„Mi Power Bank 3“ gali įkrauti įrenginius, kurie palaiko įkrovimą per USB tipo C. Tai ne tik išmanieji telefonai ir planšetės, bet ir nešiojamieji kompiuteriai, ir net „Nintendo Switch“ konsolės. Be to, yra išmaniųjų apyrankių ir „Bluetooth“ ausinių krovimo palaikymas.

„Xiaomi“ pristatė „Mi Power Bank 3“ nešiojamą akumuliatorių su galimybe įkrauti nešiojamus kompiuterius

Išoriškai akumuliatorius yra panašus į ankstesnius „Power bank“ serijos modelius, kurių talpa yra tokia pati. Naujiena skiriasi tik spalva ir jungčių rinkiniu: viena USB tipo C ir du USB-A. Vienu metu baterija gali įkrauti iki trijų skirtingų įrenginių.

Palaikomas dviejų išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių greitasis įkrovimas per USB-A prievadą 5 V / 3 A režimu. Naudojant tik vieną tokią jungtį galima įkrauti 5 V / 2,4 A, 9 V / 2 A arba 12 V / 1,5 A režimu.

Iš įprastų 10 vatų įkroviklio įrenginys pilnai bus papildytas per 11 valandų, o pildant iš 45 vatų šis laikas surumpės iki 4,5 valandos. Yra galimybė įkrauti kitus prietaisus tuo metu, kai įkraunama pati baterija.

„Xiaomi PowerBank 3: High Version“ pasirodė prekyboje sausio 11 d. ir kainuoja apie 25 €.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!