Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/66329/fitbit-pristato-pazangius-atnaujinimus/spausdinti/

„Fitbit“ pristato pažangius atnaujinimus

Publikuota: 2018-12-17 21:36
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Fitbit“ pristato atnaujinimus: „Fitbit OS 3.0“. „Fitbit“ programėlių galeriją papildys net 10 pasaulyje pripažintų sveikatos ir fitneso programėlių, kurios sinchronizuosis su „Fitbit“ kaupiamais duomenimis ir pateiks gilias, personalizuotas įžvalgas. Taip pat sukurta patogi prieiga prie duomenų „Fitbit“ bendruomenės programėlių kūrėjams.

„Šie operacinės sistemos ir programėlių galerijos atnaujinimai leis „Fitbit“ fizinio aktyvumo apyrankių ir išmaniųjų laikrodžių vartotojams dar lengviau siekti tikslų, remiantis asmeniniais sveikatos ir fizinės būklės duomenimis, – komentuoja Jon Oakes, vyresnysis„ Fitbit“ produktų viceprezidentas. – Bendradarbiaudami su vienais populiariausių sveikatos ir fitneso programėlių prekiniais ženklais siekiame, kad „Fitbit“ įrenginių fiksuojami duomenys suteiktų vartotojams unikalias patirtis ir pateiktų išsamesnes asmenines įžvalgas apie jų sveikatą, taip palengvindami kelią sveikesnio gyvenimo link. Pavyzdžiui, tokia programėlė kaip „achu health“, susinchronizavus su „Fitbit“ kaupiamais duomenimis, praneš apie galimą susirgimą. O „MySwimPro“ padės pagerinti plaukimo įgūdžius bei rezultatus, pateikdamas asmenines treniruočių programas, sudarytas atsižvelgiant į širdies ritmą plaukimo treniruočių metu“.

„Fitbit“ taip pat suteikia patogesnę prieigą prie duomenų programėlių kūrėjams. Pastarieji galės lengviau, operatyviau ir efektyviau kurti kompleksines ir inovatyvias sveikatos ir fitneso programėles, bei naujus „Fitbit“ išmaniųjų laikrodžių ekranų dizainus. O jau šiandien „Fitbit“ galerijoje bus galima rasti „Alpine Snow“ ir „Skateboard“ programėles, sukurtas „Fitbit bendruomenės, kurią sudaro daugiau nei 44 tūkstančiai vartotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!