Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/65438/sulankstomas-elektrinis-dviratis-xiaomi-qicycle-tdr01z-vienu-ikrovimu-iveikia-45-km-atstuma/spausdinti/

Sulankstomas elektrinis dviratis „XIAOMI QICYCLE TDR01Z“ vienu įkrovimu įveikia 45 km atstumą

Publikuota: 2018-10-10 14:12
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Sulankstomas elektrinis dviratis „XIAOMI QICYCLE TDR01Z“ vienu įkrovimu įveikia 45 km atstumąŠio elektrinio dviračio rėmas pagamintas iš aliuminio lydinio, pakankamai stipraus atlaikyti net 100 kg naudotojo svorį. Naudodamas 250 W galios variklį „XIAOMI QICYCLE TDR01Z“ gali pasiekti didžiausią 20 km/h greitį ir vienu įkrovimu įveikti maksimalų atstumą iki 45 km. Jis yra sulankstomas ir labai patogus nešiotis bei lengvai telpa į automobilio bagažinę. Transporto priemonė sveria vos 14,5 kg, o jos matmenys siekia 129 x 54 x 91 cm.

Sukimo momento jutiklis stebi pedalų mynimo jėgą, todėl važiavimas yra lengvesnis ir malonus. Ant vairo įtaisytas 1,8 colių TFT ekranas rodo dinaminę galią, greitį, nuvažiuotą atstumą, sudegintos kalorijos ir kt. Visus skaičiavimus atlieka specialus kompiuteris. Yra įdiegti 4 judėjimo režimai skirtingiems poreikiams: fitneso, ekonominis, balanso ir turbo. Bevieliu „Bluetooth“ ryšiu dviratis sujungiamas su išmaniuoju telefonu, kuriame esančioje programoje galite patogiai peržiūrėti įvairius duomenis, o LED žibintai leidžia jums keliauti saugiau naktį.

Dviratį maitina gerai žinomos japonų kompanijos „Panasonic“ sukurta 5,8 Ah (208,8 Wh) talpos ličio baterija, kurios pilnas įkrovimas užtrunka apie 3 valandas. Esant būtinybei mechaninį judėjimą užtikrina pedalai su 3 pavarų „Shimano Nexus“ sistema.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!