Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/65356/kia-e-niro-krosoverio-praktiskumas-ir-jokiu-emisiju/spausdinti/

„Kia e-Niro“: krosoverio praktiškumas ir jokių emisijų

Publikuota: 2018-10-03 15:24
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Visiškai naujas „e-Niro“ derina savyje važiavimo malonumą, išskirtinę išvaizdą, krosoverio praktiškumą ir jokių emisijų – tai vienas geriausių pasiūlymų elektromobilių rinkoje visame pasaulyje. Pirmą kartą Paryžiuje jis debiutuoja kaip europinės specifikacijos automobilis, paruoštas pardavimui Senajame žemyne. Jis griauna barjerus elektromobilių skeptikams, nes suteikia galimybę būti nepriklausomiems, pasižymi didele rida pilnai pakrautais akumuliatoriais ir yra praktiškesnis už daugelį kitų elektromobilių.

Naujasis „Kia e-Niro“ yra pirmasis elektra varomas krosoveris, gaminamas „Kia“ kompanijos, kuris neturi jokių emisijų, o pilnai pakrautais akumuliatoriais gali nuvažiuoti net 485 km, nes turi 64 kWh talpos baterijas. Šių baterijų pagalba automobilis mieste gali nuvažiuoti net 615 km – daugiau negu dauguma automobilių, varomų įprastais degalais. „Kia e-Niro“ bus siūlomas ir su mažesnės talpos 39,2 kWh baterijomis, su kuriomis jis gali nuvažiuoti iki 312 km.

Viduje „Kia e-Niro“ pasižymi modernia išvaizda ir didele erdve bei technologijomis, kurios puikiai dera su ekologiška transmisija. Vairuotojai taip pat turės galimybę mėgautis nemažai funkcijų, kurios padės pilnai pakrautais akumuliatoriais nuvažiuoti dar toliau, be to, čia bus gausu saugumo sistemų ir technologijų, automobilio interjeras ir eksterjeras skirsis nuo įprastais varikliais varomų Niro modelių.

Naujasis „Kia e-Niro“ yra gaminamas „Kia“ kompanijos Hwasung gamykloje Korėjoje. Jo prekyba Europos rinkoje prasidės jau šių metų pabaigoje. „e-Niro“, kaip ir visi kiti „Kia“ automobiliai, turės gamyklinę 7 metų arba 150 000 km ridos garantiją, kuri bus taikoma ir ličio-jonų polimerinėms automobilio baterijoms bei elektros varikliui.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!