Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/64875/global-foundries-neribotam-laikui-atideda-7-nm-isisavinima/spausdinti/

„Global Foundries“ neribotam laikui atideda 7 nm įsisavinimą

Publikuota: 2018-08-30 18:30
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Gloubal Foundries“ pranešė labai netikėtą žiną. Kompanija neribotam laikui sustabdo 7 nm litografijos įsisavinimą. Tai reiškia, kad artimiausiu metu 7 nm lustų „Global Foundries“ fabrikuose nebus gaminama. Tokiu būdu tampa aišku, kad sekantys AMD produktai tikrai nebus kepami ilgamečio partnerio gamyklose. AMD pasisekė, kad jie kiek anksčiau atrišo sau rankas nuo senos sutarties, kuri juos buvo stipriai susaisčiusi su „Global Foundries“. Dabar AMD lengvai gali rinktis kur gamins savo lustus, seniau to padaryti negalėjo.

„Global Foundries“ neribotam laikui atideda 7 nm įsisavinimą

„Global Foundries“ sako, kad jie investuos į tas technologijas, kurios, jų manymu, yra svarbesnės jų klientams. Be to, daugelis jų klientų negali sau leisti perėjimo į 7 nm ar geresnę litografiją. „Global Foundries“ mano, kad 14 nm ir senesnės litografijos dar ilgai turės didelę paklausą tarp užsakovų ir jų tobulinimui dar tikrai yra vietos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!