Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/64820/lenovo-pristate-naujaji-watch-x-plus-ismanuji-laikrodi/spausdinti/

„Lenovo“ pristatė naująjį „Watch X Plus“ išmanųjį laikrodį

Publikuota: 2018-08-24 13:12
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų, nešiojamų ir stacionarių kompiuterių gamintojas „Lenovo” įsitraukė ir į išmaniųjų laikrodžių rinką. Kompanijos atstovai visai neseniai pristatė naująjį „Lenovo Watch X Plus“, kuris yra pažangesnė „Watch X“ versija, kainuojanti tik 59 JAV dolerius.

Šiame įrenginyje pristatomas „Swiss Core” mechanizmas kurį gamina „Ronda”. Technologija suteikia galimybę gaminti plonesnius laikrodžius. Taip pat, „Plus” modelis komplektuojamas su itin aukštos kokybės Milano stiliaus apyranke. Tai 19 amžiuje Milane išpopuliarėjusi laikrodžių apyrankė iš nerūdijančio plieno, kuri itin gerai priglunda prie riešo. Dar vienas įdomus faktas – modelyje naudojamas veidrodinis safyro stiklas bei 316L medicininės klasės nerūdijantis plienas.

„Lenovo“ pristatė naująjį „Watch X Plus“ išmanųjį laikrodį

Kalbant apie funkcionalumą, šis laikrodis gali skaičiuoti žingsnius, stebėti miegą bei širdies ritmą, surasti mobilųjį telefoną ar atlikti priminimo funkciją. Laikrodis gali būti naudojamas iki 80 metrų po vandeniu, jame įmontuotas širdies ritmo jutiklis bei oro temperatūros jutiklis. Jis puikiai tinka aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems vartotojams – kelionėms į kalnus, bėgimui ar plaukimui. „Lenovo Watch X” realiu laiku parodys amplitudę, temperatūrą ir kitus svarbius parametrus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!