Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/64484/samsung-galaxy-watch-gavo-fcc-patvirtinima/spausdinti/

„Samsung Galaxy Watch“ gavo FCC patvirtinimą

Publikuota: 2018-07-26 20:14
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Vis labiau artėjant „Samsung Galaxy Watch“ pasirodymui, įrenginys buvo patvirtintas federalinės komunikacijos komisijos. Tuo pačiu, apie pasirodysiantį laikrodį buvo atskleista keletas detalių.

Kalbant konkrečiau, buvo patvirtintas SM-R810 modelis, tačiau yra dar trys kiti laikrodžio variantai SM-R800, SM-R805 bei RM-815. Visi šie įrenginiai dar laukia savo eilės federalinės komunikacijos komisijos (FCC) patvirtinimui.

„Samsung Galaxy Watch“ gavo FCC patvirtinimą

Naujojo „Galaxy Watch“ ekranas bus maždaug 1,19 colio skersmens, o paties laikrodžio išmatavimai – 51,2 x 43,4 mm. Jau patvirtinta, jog išmaniajame laikrodyje bus Wifi 802.11 b/g/n ir „Bluetooth“ technologijos. Taip pat aišku, jog įrenginys palaikys ir 4G ryšį. Su laikrodžiu komplektuojamas įkroviklis palaiko 70 0mA, o prietaiso baterija turėtų būti maždaug 500 mAh talpos.

„Samsung Galaxy Watch“ turėtų pasirodyti kartu su „Note 9“, o tai įvyks rugpjūčio 9 dieną. Išankstiniai užsakymai bus priimami nuo rugpjūčio 14 dienos, o prekyba startuos rugpjūčio 24 dieną. Taip pat tikimasi, jog kartu su „Galaxy Watch“ bus pristatyti ir kiti įrenginiai – išmanioji kolonėlė, „Galaxy Tab S4“ bei „Galaxy Tab A“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!