Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/63858/xiaomi-mi-band-3-su-oled-ekranu-kainuos-nuo-26-doleriu/spausdinti/

„Xiaomi Mi Band 3“ su OLED ekranu kainuos nuo 26 dolerių

Publikuota: 2018-06-04 19:24
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Bendrovė „Xiaomi“ pristatė naujos kartos išmaniąją apyrankę su lietimui jautriu OLED ekranu. Kaip ir tikimės iš šios Kinijos bendrovės, naujiena kainuoja nebrangiai ir jos kaina bus tik 26 USD už versiją be NFC, o norint gauti prietaisą su NFC moduliu reikės sumokėti 31 dolerį. Kaip ir anksčiau, apyrankė kaupia informaciją apie fizinį aktyvumą, taip pat matuoja miego fazes bei kokybę.

Pagrindinis „Mi Band 3“ skirtumas nuo jos pirmtakės yra atsiradimas 128×80 px jutiklinio ekrano su valdymu gestais. Reikalinga informacija rodoma 0,78 colių įstrižainės ekrane, kuris lengvai įskaitomas saulės net šviesoje. Jis vizualizuoja informaciją apie įveiktą atstumą, sudegintas kalorijas, širdies pulsą, orą, gaunamus skambučius ir pranešimus, taip pat kitus nešiojamiems prietaisams įprastus duomenis.

„Xiaomi Mi Band 3“ su OLED ekranu kainuos nuo 26 dolerių

Apyrankė yra nepralaidi vandeniui ir gali išgyventi pasinėrimą į 50 metrų gylį. Sinchronizavimas su išmaniuoju telefonu vyksta naudojant „Bluetooth 4.2“. Akumuliatoriaus talpa lygi 110 mAh, o vienos įkrovos veikimo trukmė siekia 20 dienų. Korpusas pagamintas juodos spalvos plastiko, o silikoniniai dirželiai, kaip ir anksčiau, bus siūlomi skirtingų spalvų: juoda, raudona ir mėlyna. Kinijoje pardavimo pradžia numatyta rugsėjo mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!