Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/63677/silelis-pristato-nauja-projektoriaus-modeli/spausdinti/

„Šilelis“ pristato naują projektoriaus modelį

Publikuota: 2018-05-18 14:22
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Prieš dvejus metus atgaivinome „Šilelį“, senai pamirštą lietuvišką prekės ženklą. „Šilelis“ anksčiau buvo pagarsėjęs kaip mažų televizorių gamintojas, šiuo prekės ženklu buvo pažymėta ir kita produkcija. Atkurdami „Šilelį“, norėjome iš esmės pakeisti vaizdo projektorių rinką – pasiūlyti žmonėms nebrangų projektorių. Per jį vartotojai galėtų žiūrėti savo mėgstamus filmus, sporto varžybas ar žaisti kompiuterinius žaidimus, taip sukurdami jaukią atmosferą savo namuose ar sodybose.

LED technologija mums leido sumažinti kainą ir prailginti veikimo laiką. Kai Lietuvoje pristatėme pirmąjį „Šilelio“ projektoriaus modelį P-1, sulaukėme sėkmės. Po kelių mėnesių pradėjome prekybą kaimyninėse šalyse. Lengva yra ten, kur „Šilelis“ žinomas, tačiau kai kurios šalys, kurios girdi šį prekės ženklą pirmą kartą, neskuba priimti mūsų pasiūlymo.

Naujas „Šilelio“ projektoriaus modelis P-2 buvo tobulinamas vartotojų – gavome daug komentarų apie tai, kas žmonėms patiko pirmajame modelyje ir ką reikėtų patobulinti. Didžioji dalis pakeitimų buvo padaryta būtent remiantis žmonių atsiliepimais. Pagrindinį dėmesį skyrėme vaizdui – naujasis „Šilelis“ turės daugiau spalvų, daugiau kontrasto bei liumenų, tačiau, norėdami išlaikyti tą pačią kainos politiką, nusprendėme nekeisti ekrano raiškos.

Mūsų projektorius nėra tiesioginis konkurentas televizoriams, kurie nuolat kariauja dėl to, kas sukurs aukštesnę raišką ar plonesnį ekraną. Mums tai nerūpi, mes nenorime, kad projektorius pakeistų televizorių. Norime sukurti jaukią atmosferą kiekvieno namuose. Naujas projektorius turės platų jungčių pasirinkimą, per kurias galėsite prijungti TV priedėlį, kompiuterį ar kitą įrenginį. USB jungtis leis Jums žiūrėti filmus, peržiūrėti nuotraukas, klausyti muzikos tiesiai per projektorių.

Gavome nemažai klausimų dėl „Android“ operacinės sistemos, ar ji bus naujame „Šilelio“ modelyje. „Android TV“ yra puikus sprendimas, jeigu norite naudotis išmaniomis funkcijomis. Manome, jog šias funkcijas reikėtų atskirti, todėl nusprendėme kurti „Android TV“ priedėlį, atskirdami jį nuo projektoriaus. Taip žmonės galės jį panaudoti universaliau – jungdami prie projektoriaus arba televizoriaus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!