Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/62908/fitbit-pristato-nauja-ismanuji-laikrodi-ir-moteru-sveikatos-sekimo-funkcija/spausdinti/

„Fitbit“ pristato naują išmanųjį laikrodį ir moterų sveikatos sekimo funkciją

Publikuota: 2018-03-14 07:26
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Viena didžiausių fizinio aktyvumo apyrankių ir išmaniųjų laikrodžių gamintojų „Fitbit“ pristato naują produktą – „Fitbit Versa™“: modernų, intuityvų išmanųjį laikrodį už prieinamą kainą. Kartu su šiuo laikrodžiu pristatoma ir nauja iki šiol nei vienoje „Fitbit“ aktyvumo apyrankėje ir laikrodyje nebuvusi funkcija: moterų sveikatos priežiūros priemonė, padėsianti sekti menstruacinius ciklus, matyti visus sveikatos duomenis vienoje vietoje ir geriau suvokti skirtingų sveikatos rodiklių įtaką vieni kitiems.

„Aktyvumo sekimo apyrankių ir išmaniųjų laikrodžių kategorijai nuolat augant, „Fitbit Versa“ užpildo kritinį rinkos poreikį ir siūlo puikaus dizaino bei įvairiapusių funkcijų išmanųjį laikrodį už prieinamą kainą, kurį itin paprasta naudoti.

„Fitbit“ pristato naują išmanųjį laikrodį ir moterų sveikatos sekimo funkciją

„Versa“ vartotojams siūlo itin pažangias sveikatos ir judėjimo sekimo funkcijas, kuriomis garsėja „Fitbit“. Kartu šis laikrodis pasižymi plačiomis suderinamumo su mobiliosiomis platformomis galimybėmis, daugiau nei 4 dienas veikiančia baterija. Visa tai leis vartotojams matyti bendrą savo sveikatos būklę – būtent tai yra šio išmaniojo laikrodžio išskirtinumas rinkoje“, – sako James Park, vadovas ir vienas „Fitbit“ įkūrėjų.

„Fitbit Versa“ veiks su „Fitbit OS 2.0“ operacine sistema . Naujojo išmaniojo laikrodžio „Fitbit Versa“ dizainas – atnaujintas, taip pat vartotojams siūlomas naujas valdymo būdas, kuris supaprastina sveikatos ir judėjimo duomenų analizę. Laikrodis 24/7 seka širdies ritmą, ekrane galima stebėti treniruočių programas, automatiškai sekamos miego stadijos. Greta šių funkcijų – itin greita sąveika su „Android“ operacine sistema, galimybė įsikelti muziką į patį išmanųjį laikrodį. „Fitbit Versa“ bus parduodamas už 199,95 Eur nuo 2018 m. balandžio mėnesio.

Greta jau pažįstamų, tik patobulintų, funkcijų, „Fitbit“ pristato dar nei viename savo produktų nebuvusią galimybę – sekti moters menstruacinį ciklą ir matyti visus sveikatos duomenis vienoje vietoje, susietus su moters organizmo ciklais. Naujausio „Fitbit“ tyrimo duomenimis, net 80 proc. moterų nežino, kiek fazių sudaro jų menstruacinį ciklą ir daugiau nei 70 proc. apklaustųjų negalėjo įvardyti, kiek vidutiniškai laiko trunka jų ciklas. Tai rodo mažą moterų rūpinimąsi savo sveikata ir būtent šią problemą padės spręsti naujoji „Fitbit“ funkcija.

Ši funkcija veiks „Fitbit Versa“ ir „Fitbit Ionic™“ naudotojams ir visiems „Fitbit®“ naudotojams nuo 2018 m. pavasario.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!