Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/62555/pristatyta-el-skaitykle-pocketbook-inkpad-3/spausdinti/

Pristatyta el. skaityklė „PocketBook InkPad 3“

Publikuota: 2018-02-09 07:05
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„PocketBook“ didžiuojasi galėdama pranešti apie naująją knygos dydžio el. skaityklę „PocketBook InkPad 3“ su 7,8 col. „E Ink Carta™“ ekranu ir pažangia „SMARTlight“ funkcija, suteikiančia daug daugiau asmeniniams poreikiams pritaikyto skaitymo komforto.

Naujoji el. skaityklė buvo sukurta suteikti aukščiausio lygio komfortą ir puikią patirtį tiems naudotojams, kurie labai mėgsta skaityti. 7,8 col. 300 DPI „E Ink Carta™“ ekranas sukuria realistišką klasikinės popierinės knygos skaitymo įspūdį, o modernių el. skaityklės funkcijų skaičius leidžia pastumti kraštelius. Modernios ekrano savybės užtikrina ryškų šriftą ir tikrą malonumą akims nejaučiant nuovargio po daugybės valandų skaitymo.

„SMARTlight“ technologija leidžia keisti ne tik ryškumą, bet ir foninio apšvietimo temperatūros spalvą. Automatiniu režimu „SMARTlight“ suteikia geriausią šviesos intensyvumo ir temperatūros pasirinkimą atsižvelgiant į dienos laiką ir žmogaus bioritmus.

„PocketBook InkPad 3“ suteikia naują galimybę sukurti kasdienius foninio apšvietimo šablonus priskiriant nustatymus bet kokiai dienos valandai, atsižvelgiant į grafiką ir asmenines nuostatas. Patogi nustatymo skalė rodo 24 paros valandas ir leidžia lengvai nustatyti bet kokią dinamiką ir apšvietimo spalvos temperatūrą bet kuriuo paros metu. Galima sukurti neribotą tokių dienos apšvietimo šablonų skaičių ir suteikti jiems pavadinimą. Naudotojas gali lengvai perjungti šablonus pagal dienos planus.

Naujoji el. skaityklė palaiko MP3 formatą naudojant „micro USB“ adapterį. Naudotojui tai yra ne tik patogi galimybė klausytis muzikos skaitant, bet ir leidžia mėgautis garsinėmis knygomis. Be to, „Pocketbook InkPad 3“ palaiko funkciją „Text-to-Speech“, kuri konvertuoja tekstą į žodžių pasakomą tekstą. Tiesiog pasirinkite knygą ir įjunkite funkciją „Text-to-Speech“, o el. skaityklė perskaitys bet kokį tekstinį palaikomo formato failą balsu.

Našus dviejų branduolių (2 x 1 GHz) procesorius ir 1 GB RAM užtikrina sklandų puslapių perjungimą, greitą reagavimą ir stabilų bet kokios programos veikimą. El. skaityklėje su 8 GB talpos vidine atmintine ir „microSD“ kortelės lizdu (iki 32 GB) galima įrašyti skaitmeninę naudotojo biblioteką, sudarytą iš daugiau nei 2000 knygų. Galima skaityti 17 populiariausių knygų formatų, jų nekonvertuojant, taip pat peržiūrėti bet kokius failus JPEG, BMP, PNG arba TIFF grafiniais formatais.

Naudodamas integruotą „Wi-Fi“ ir lengvai naudojamas paslaugas, taip pat, „Dropbox“, „Send-to-PocketBook“, „PocketBook Sync“ ir „PocketBook Cloud“, naudotojas gali greitai atsisiųsti bet kokį turinį nejungdamas jos prie kompiuterio. „PocketBook InkPad 3“ yra 97 iš anksto įdiegtos nemokamos el. knygos 14 kalbų, įskaitant 7 knygas vokiečių kalba ir 8 knygas anglų kalba. Iš anksto įdiegti „Abbyy Lingvo®“ žodynai leidžia skaityti ir versti naudojant 24 kalbų kombinacijas.

Integruotas dangtelio jutiklis leidžia nustatyti el. skaityklę miego režimu uždarius dangtelį, todėl taip efektyviau naudojamas akumuliatorius. „PocketBook InkPad 3“ skaityklė yra naujosios „PocketBook“ dizaino koncepcijos pradininkė.

Novatoriškas dizainas sumaniai sujungia priešingybes – aptakių formų kampus ir aštrius kraštus, švelnias korpuso dalis ir blizgius mygtukus. Visi el. skaityklės elementai darniai pabrėžia vienas kito eleganciją ir puikiai vienas su kitu susilieja.

Didelis „PocketBook InkPad 3“ dydis ir mažas 210 g svoris daro skaityklę puikiu kompanionu, kad galėtumėte netrukdomai patogiai skaityti bet kurioje vietoje – namie ir biure, lauke ir kelionės metu. 195 x 136,5 mm matmenų įrenginys yra vos 8 mm storio. Priekyje yra ergonomiški puslapių keitimo mygtukai, kuriuos patogiai galima naudoti kartu su įrenginio jutikliniu ekranu. Integruotas G jutiklis leidžia naudotojui pasirinkti patogiausią būdą laikyti el. skaityklę – vertikalioje arba horizontalioje padėtyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!