Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/62435/lietuviai-sukure-ploniausia-pasaulyje-paspirtuka/spausdinti/

Lietuviai sukūrė ploniausią pasaulyje paspirtuką

Publikuota: 2018-01-31 10:14
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: LRT.lt

Įmonė „Citybirds“ didžiausioje pasaulio sporto profesionalų verslo parodoje ISPO Miunchene pristato elektrinio paspirtuko suaugusiems konceptą, kuris sujungs modernų dizainą ir pažangias technologijas. Tai pirmasis lietuviškas elektrinis paspirtukas. Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, elektrinis paspirtukas „Eagle“ bus ir ploniausias pasaulyje.

Šio paspirtuko vairalazdėje įmontuotą prietaisų skydelį bus galima valdyti sujungus su savo išmaniuoju įrenginiu. Nurodę kelionės tikslą, skydelyje matysite kryptį, kuri leis pačiam rinktis maršrutą ir taip pažinti miestą. Kiekvienas vartotojas galės pasirinkti jums asmeniškai tinkantį programėlių išsidėstymą: tai galės būti laikrodis, informacija apie oro sąlygas, žinutės, „Facebook“ „Messenger“ programėlė, audioknygos ir kita, rašoma pranešime.

Lietuviai sukūrė ploniausią pasaulyje paspirtuką

„Nuo Citybirds” įkūrimo pradžios supratome, jog norėdami konkuruoti ir užvaldyti šią išties milžinišką ekomobilumo rinką, turime galvoti ne tik segmentuotai, bet ir inovatyviai. Dėl šios priežasties sukurti elektrinį paspirtuką, kuris visuomet būtų prijungtas prie jūsų įrenginių, buvo neišvengiama.

Vienas iš pagrindinių „Citybirds“ tikslų yra sukurti lietuvišką produktą, kurio gamyba taip pat būtų organizuojama Lietuvoje bei aplinkinėse Europos sąjungos šalyse, dėl šios priežasties Šveicarijos motininė bendrovė ir atidarė filialą ne kur kitur, bet Lietuvoje“, – pasakojo I. Survila.

„Citybirds“ yra bendra Lietuvos ir Šveicarijos įmonė, įkurta 2014-aisiais, gaminanti miesto paspirtukus vaikams ir suaugusiems. Jos pirmieji modeliai jau pelnė 11 dizaino apdovanojimų visame pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!