Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/62182/samsung-pristate-beveik-4-metru-istrizaines-televizoriu/spausdinti/

„Samsung“ pristatė beveik 4 metrų įstrižainės televizorių

Publikuota: 2018-01-10 19:02
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Vaidas Neverauskas
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Galbūt kam nors atrodė, kad 55 colių įstrižainės televizoriai yra labai dideli, o 88 coliai jau ir apskritai per daug bet kokiai gyvenamajai patalpai. Bet to tikrai negalima pasakyti apie „Samsung“. Anot šios Pietų Korėjos įmonės, ekranai turi būti dideli. Labai, labai dideli. Na, kad ir 146 colių įstrižainės. Išverskime į mums labiau įprastus skaičius. 371 centimetras. Arba du vidutinio ūgio žmonės, kurių vienas stovi kitam ant galvos. Arba pusmetriu mažiau nei „Volkswagen Golf“ (jo ilgis – 167 coliai, arba 424 cm). Įsivaizduojate tokį televizorių savo svetainėje? Aš taip pat nelabai. Na, bet štai, yra. Kaina ir pateikimo rinkai data kol kas neskelbiami, bet visai tikėtina, kad įsigyti naują „Golf“ būtų pigiau.

„Samsung“ pristatė beveik 4 metrų įstrižainės televizorių

Naujasis Las Vegase, parodoje „CES 208“, pristatytas televizorius, pavadintas „The Wall“, pasižymi išskirtine, visiškai nauja savaime apsišviečiančia „microLED“ technologija (t. y. nenaudojančia papildomo apšvietimo iš galo), kurios kol kas nėra jokiame kitame televizoriuje. „microLED“ – todėl, kad kiekvieno ekraną sudarančio LED šviestuko dydis yra matuojamas mikrometrais.

O jei toks ekranas atrodo per didelis – prašome, galite susimažinti iki savo pageidaujamo dydžio, nes „The Wall“ yra modulinės konstrukcijos ir gali būti sumažintas ar padidintas ir netgi sukonstruojamas iki pageidaujamo stačiakampio kraštinių santykio. Nepaisant moduliškumo, atskirų modulių ribų, specialiai jų neieškodami, niekaip neįžiūrėsite.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!