Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/61840/fitbit-pristato-atnaujinta-operacine-sistema-fitbit-ionic-ismaniajam-laikrodziui/spausdinti/

„Fitbit“ pristato atnaujintą operacinę sistemą „Fitbit Ionic“ išmaniajam laikrodžiui

Publikuota: 2017-12-05 20:26
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Fitbit“ aplikacijų galerija pristato naujas nemokamas populiarių prekinių ženklų aplikacijas, „Fitbit“ kūrėjus ir virš 100 laikrodžio ekranų, kurie akimirksniu suteiks svarbiausią informaciją. Taip pat „Fitbit R&D“ paleidžia „Fitbit Labs“ aplikacijas ir laikrodžių ekranus, taikydami pažangiausias inovacijas, motyvuodami vartotojus bei skatindami teigiamus elgesio ir gyvensenos pokyčius.

Vienas populiariausių nešiojamų prekinių ženklų pasaulyje „Fitbit“ šiandien visame pasaulyje pristato pirmąjį operacinės sistemos atnaujinimą, skirtą „Fitbit Ionic“ išmaniajam laikrodžiui. Į šį atnaujinimą įeina daugiau nei 60 naujų, visame pasaulyje gerai žinomų prekinių ženklų aplikacijų bei daugiau nei 100 skirtingų išmaniojo laikrodžio ekranų pasirinkimų.

Taip pat pristatoma „Fitbit“ laboratorija – speciali tyrimų iniciatyva, kuri veikia tam, kad sukurtų visuomenei inovatyviausias aplikacijas ir ypatingas išmanaus laikrodžio vaizdo patirtis tam. Laboratorijos ir tyrimų tikslai – motyvuoti vartotojus ir skatinti teigiamą jų elgsenos kaitą bei paspartinti kompanijos inovacijų plėtrą.

Operacinės sistemos atnaujinimą lėmė tikslas suteikti vartotojui unikalią personalizuotą patirtį ir dar daugiau motyvacijos gyvenant aktyvų gyvenimą.

„Ionic“ laikrodžiai sulaukė labai pozityvių įvertinimų – vartotojams labiausiai patiko į sveikatą ir sportą orientuotos Ionic‘o savybės, ilgas baterijos veikimas ir suderintos platformos. Su šiuo atnaujinimu mes įvykdėme pažadą išmaniajai naujos kartos patirčiai su pačiomis populiariausiomis programėlėmis, išmaniais laikrodžio ekranais ir naujais motyvaciniais įrankiais, kurie padės pasiekti jūsų tikslų“, – pasakoja „Fitbit“ produktų grupės viceprezidentas Jon Oakes.

Jis tvirtina, kad tai tik pradžia: „Kartu su būsimais platformos patobulinimais, mes turime didelę įsitraukusių tarptautinių kūrėjų bendruomenę, kurie žada pasiūlyti dar daugiau unikalių patirčių per „Fitbit“ aplikacijų galeriją“.

Viena svarbiausių „Fitbit“ aplikacijų naujienų – partnerystė su vienu populiariausių muzikos transliavimo kanalų pasaulyje „Deezer“. Šis bendradarbiavimas suteiks galimybę visiems „Fitbit Ionic“ vartotojams klausytis muzikos tiesiai nuo jų riešo – tokia funkcija bus galima jau nuo 2018 m.

Prisijungę prie „Deezer“ aplikacijos vartotojai gaus priėjimą prie didžiulių muzikos katalogų, galės susikurti savo mėgstamiausius grojaraščius ir išsirinkti patinkančią treniruočių muziką, kuri dar labiau paskatins siekti savo tikslų. „Muzika yra neatskiriama bet kokių treniruočių dalis, todėl mes labai džiaugiamės tapę „Fitbit“ partneriais ir galėdami suteikti galimybę klausytis mėgstamos muzikos be interneto ryšio ir be telefono – tiesiog prisijungus prie savo išmanios apyrankės“, – sako „Deezer“ technologinių partnerysčių viceprezidentas Riad Hawa.

Be šios aplikacijos, vartotojai galės išbandyti ir daugelį kitų pagal kategorijas suskirstytų aplikacijų, kurios padės kasdieniame gyvenime: maisto kategorijos (pvz., „Yelp“ aplikacija, padedanti surasti geriausius restoranus), sveikatos ir fitneso kategorijos (pvz. „Surfline“, kuri pradės veikti metų pabaigoje, padedanti bangletininkams nustatyti geriausių bangų buvimo vietą), namų (pvz. „Nest“, kuri leidžia kontroliuoti namų temperatūrą), naujienų (pvz. „The New York Times“ su svarbiausių naujienų antraštėmis), kelionių (pvz. „Trip Advisor“, padedanti keliaujantiems) ir kt.

„Su „Fitbit“ laboratorija mes kuriame platų bandymų lauką, kuris suteiks mums daug papildomų duomenų ir įžvalgų – juos galėsime panaudoti kuriant ir rinkai pristatant naujus efektyvius sveikatos ir judėjimo funkcijų sprendimus, siūlant pažangiausią ir labiausiai motyvuojančią patirtį mūsų vartotojams“, – tvirtina „Fitbit“ tyrimų skyriaus viceprezidentas Shelten Yuen.

Laboratorijos sukurtos aplikacijos ir laikrodžių ekranai motyvuoja išlikti aktyviam („Fitbit Pet“ – virtualus augintis, kurį maitinate savo nueitais žingsniais), stebi jūsų būseną („Mood Log“ – leidžia stebėti kaip keičiasi jūsų nuotaika), seka jūsų rezultatus sporte („Tennis app“ – teniso aplikacija, fiksuojanti jūsų žaidimą), tikrina jūsų reakciją („Think fast“ – galvok greitai aplikacija, kuri nustato miego ir sveikos gyvensenos įtaką jūsų organizmui) ir motyvuoja („Treasure Trek“, kuri skatina daugiau vaikščioti).

„Per pastaruosius dešimt metų mes sukūrėme vieną didžiausių sveikos gyvensenos ir fitneso duomenų bazių pasaulyje, todėl džiaugiamės šiandien galėdami pasiūlyti pažangiausias ir novatoriškiausias savo prietaisų funkcijas“, – teigia Shelten Yuen.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!