Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/61747/sony-profesionalaus-lygio-atminties-korteles-papildo-nauja-cfast-serija/spausdinti/

„Sony“ profesionalaus lygio atminties korteles papildo nauja „CFast“ serija

Publikuota: 2017-11-28 19:24
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Sony“ pristato naujas didelio funkcionalumo „CFast“ atminties korteles, kurios sukurtos profesionalių fotografų ir operatorių poreikiams. Naujosios G serijos „CFast“ kortelės išsiskiria itin didele, daugiau kaip 500 MB/s siekiančia duomenų įrašymo ir nuskaitymo sparta, todėl jos idealiai atitinka nuolatos augančias aukšto lygio DSLR fotoaparatų ir 4K raiškos kamerų galimybes. Šios kortelės papildo kitus „Sony“ gaminius, tarp kurių – profesionalaus lygio SSD, XQD ir SxS laikmenos, taip pat sparčiausia pasaulyje SD tipo atminties kortelė.

Didelė duomenų įrašymo sparta itin aktuali profesionaliems fotografams, kurie naudoja fotografavimo serijomis režimą pasirinkę didelės raiškos formatą, pavyzdžiui, RAW failus. Iki 510 MB/s siekianti įrašymo sparta gerokai lenkia dabartinių „CFast“ kortelių parametrus ir leidžia iki galo išnaudoti profesionalių DSLR fotoaparatų galimybes fotografuojant pasirinkus RAW formatą.

„Sony“ profesionalaus lygio atminties korteles papildo nauja „CFast“ serija

Be to, sklandžiam profesionalių fotografų ir operatorių darbo ritmui reikalinga galimybė greitai perkelti duomenis. Užtikrindamos iki 530 MB/s duomenų nuskaitymo spartą, naujosios „CFast“ kortelės pastebimai sumažina laiką, per kurį į kompiuterį galima perkelti RAW failus, 4K video turinį ar kitus aukštos raiškos kadrus.

Naujosios „CFast“ serijos kortelės taip pat palaiko vadinamąjį VPG130 standartą ir įgalina nuolatinį vaizdo įrašymą ne mažesne kaip 130 MB/s sparta. Taip užtikrinamas stabilus vaizdo įrašymas naudojant 4K raiškos vaizdo formatą, tokį, kaip „Cinema RAW Light“.

Naujosios „CFast“ kortelės išbandytos sudėtingomis sąlygomis ir yra atsparios sutrenkimams, vibracijoms ar deformacijos jėgoms. Jos patikimai veikia įvairioje aplinkos temperatūroje ir yra apsaugotos nuo elektrostatinės iškrovos. Tvirtas dėklas ir „Sony File Rescue“ programinė įranga, skirta atkurti atsitiktinai ištrintus RAW kadrus ir vaizdo failus, suteikia garantiją, kad profesionalūs rezultatai bus išsaugoti dirbant net itin sudėtingomis aplinkybėmis.

Naujos G serijos „CFast 2.0“ atminties kortelių talpa sieks 32 GB („CAT-G32“), 64 GB („CAT-G64”) ir 128 GB („CAT-G128”). Rinkoje jos pasirodys pirmą 2018 m. ketvirtį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!