Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/61738/lg-garso-sistema-sound-bar-sj8-su-chromecast-palaikymu-parduodama-lietuvoje/spausdinti/

LG garso sistema „Sound Bar SJ8“ su „Chromecast“ palaikymu parduodama Lietuvoje

Publikuota: 2017-11-28 14:17
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) „Sound Bar“ garso sistema „SJ8“ yra tik 38 mm storio bei suderinama su LG televizoriais, o nuo šiol tampa prieinama ir Lietuvoje. „SJ8“ palaiko populiariausius garso kokybės formatus ir suteikia galimybę žiūrėti mėgstamiausius filmus įspūdingu garsu, vaizdas ir garsas prilygsta tam, kokį matome kino teatre.

„Auto Sound Engine“ (Automatinis garso variklis) optimizuoja garso lygį, o įdiegta „Google Chromecast“ funkcija palaiko itin didelį kiekį muzikos ir kitokio turinio srautą.

„SJ8“ yra 4.1 kanalo „Sound Bar“ garso sistema su 300 W išeigos galia, kuri groja kokybiškus (iki 24 bitų, 96 KHz) garso failus WAV, FLAC ir ALAC formatais. LG „Auto Sound Engine“ palaiko optimalų garsą bet kokiame triukšmo lygyje ir visuomet užtikrina tikslius dažnius. Taip suteikiamas atitinkamas garso balansas, nepaisant aplinkos garsumo lygio. Prisitaikanti garso kontrolės technologija analizuoja turinį realiu laiku – aptikus, kad yra klausomasi dialogo, funkcija automatiškai prisitaiko ir suteikia ypatingai aiškaus ir „švaraus“ dialogo garsus. Kai technologija pajaučia veiksmą, pakeliami žemieji dažniai stipresniems pojūčiams sukelti.

„SJ8“ garso sistema yra suprojektuota taip, kad atitiktų su LG televizorių komplektais.

LG garso sistema „Sound Bar SJ8“ su „Chromecast“ palaikymu parduodama Lietuvoje

„Sound Bar“ savo elegancija ir paprastumu puikiai dera su LG televizoriais. Plonas „SJ8 Sound Bar“ įrenginys neužgožia vaizdo ar garso kontrolės. LG „Sound Bar“ gali vienu metu groti muziką ir palaikyti paslaugų veikimą jūsų telefone be jokių limitų. Bevielio interneto funkcija suteikia prieigą prie aukščiausios garso kokybės per Bluetooth ryšį ir užtikrina maksimalų suderinamumą.

Įdiegta „Google Chromecast“ garso operacinė sistema aprūpina vartotoją paprastu, pastangų nereikalaujančiu prisijungimu prie begalės muzikinio turinio ir radijo stočių. Mobilusis telefonas gali būti naudojamas kaip paieškos pultelis, muzikos turiniui ir garsui valdyti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!