Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/61710/pocketbook-pristato-antrosios-kartos-touch-hd-modeli/spausdinti/

„PocketBook“ pristato antrosios kartos „Touch HD“ modelį

Publikuota: 2017-11-27 09:12
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Be puikių ekrano charakteristikų ir garso funkcijų naujasis „PocketBook Touch HD 2“ pasižymi funkcija „SMARTlight“, kuri sklandžiai reguliuoja šviesos balansą užtikrindama harmoningą skaitymą dieną bei naktį. Technologija „SMARTlight“ suteikia daugiau galimybių skaityti patogiai ir saugiai. Naudojantis dvimačiu reguliavimu galima reguliuoti ne tik ryškumą, bet ir priekinio apšvietimo spalvinę temperatūrą.

Yra du „SMARTlight“ reguliavimo režimai. Automatinis režimas, nustatomas pagal numatytąsias nuostatas, veikia nepriklausomai nuo dienos laiko ir atsižvelgia į žmogaus bioritmus. Jis užtikrina optimalų apšvietimą: švelnų ir jaukų, ramiai skaitant vakare, arba intensyvesnį, skaitant aktyvesnėmis dienos valandomis. Tokiu būdu „SMARTlight“ nuolat užtikrina harmoningiausias apšvietimo sąlygas, kurioms esant skaityti yra itin malonu. Tiems, kurie nori patys valdyti priekinio apšvietimo nuostatas pagal savo asmeninius poreikius, taip pat pasiekiamas rankinis režimas.

Kaip ir puikiai žinoma jos pirmtakė, ši naujoji el. skaityklė pasižymi daugybe aukščiausio lygio charakteristikų, užtikrinančių patogiausią el. skaitymą. Gaminys turi infraraudonųjų spindulių „E Ink Carta“ daugiajutiklį ekraną, pasižymintį HD raiška (1 072 х 1 448) ir 300 DPI, o tai užtikrina didelį el. knygos puslapio kontrastą ir ryškumą.

Integruotos garso funkcijos suteikia galimybių klausytis garso knygų arba mėgautis muzika skaitant. „PocketBook Touch HD 2“ palaiko MP3 formatą ir turi standartinį 3,5 mm garso lizdą. Dėl funkcijos „Text-to-Speech“, kuri konvertuoja tekstą į sakytinę kalbą, el. skaityklė garsiai perskaitys bet kokį palaikomo formato teksto failą.

El. skaityklė turi 8 GB talpos vidinę atmintinę ir „microSD“ kortelės lizdą (iki 32 GB), kad būtų galima saugoti skaitmeninę naudotojo biblioteką ir garso knygų kolekciją. „PocketBook Touch HD 2“ palaiko 17 populiarių knygų formatų, kurių nereikia konvertuoti, bei 4 grafikos formatus (JPEG, BMP, PNG, TIFF). Dėl integruotų „Wi-Fi“, „Dropbox“, „Send-to-PocketBook“, „PocketBook Sync“ ir „PocketBook Cloud“ paslaugų bet koks el. turinys į įrenginį perduodamas greitai ir lengvai bei nejungiant jo prie kompiuterio. El. skaityklės bibliotekoje yra 97 iš anksto įdiegtos nemokamos el. knygos 14 kalbų, įskaitant 7 knygas vokiečių kalba ir 8 knygas anglų kalba. Skaitydami su iš anksto įdiegtais „Abbyy Lingvo®“ žodynais, linksmai ir besimėgaudami pagerinsite užsienio kalbos įgūdžius.

El. skaityklės matmenys yra tik 113,5 x 175 x 9 mm, o svoris vos 180 g, todėl tai puikus pagalbininkas keliaujantiems žmonėms. Minkštas dėklas yra ne tik patogus, bet ir užtikrina tvirtą suėmimą. Priekyje yra ergonomiški puslapių keitimo mygtukai, kuriuos patogiai galima naudoti kartu su įrenginio jutikliniu ekranu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!