Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/60709/sony-pristato-galingus-nesiojamus-extra-bass-serijos-garsiakalbius/spausdinti/

„Sony“ pristato galingus nešiojamus „EXTRA BASS“ serijos garsiakalbius

Publikuota: 2017-08-31 19:32
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Sony“ išplečia savo „EXTRA BASS“ garsiakalbių seriją pristatydama 2 naujus didžiausius pagal savo formą ir garso galią garsiakalbius „GTK-XB60“ ir „GTK-XB90“. Dar platesniu funkcionalumu išsiskiriantys garsiakalbiai padės sukurti gero vakarėlio atmosferą bet kokioje vietoje.

Surenkite vakarėlį bet kurioje vietoje su „XB60“

Surenkite vakarėlį bet kurioje vietoje su „XB60“

Ta pati „EXTRA BASS“ technologija, bet nuo šiol su iki 14 valandų veikiančia baterija, suteikia galimybę pasiimti garsiakalbį „GTK-XB60“ bet kur su savimi ir pasirinkti iš trijų energijos naudojimo būdų – tinklo srovės, baterijos „Battery“ ar taupymo „Stamina“.

Pasinaudojus „Wireless Party Chain” funkcija galima sujungti iki 10 garsiakalbių ir taip mėgautis dar didesne garso galia. Be to, prie šio garsiakalbio belaidžiu būdu galima prijungti iki 3 skirtingų telefonų vienu metu ir leisti savo draugams taip pat pasidalinti jų pamėgta muzika. Karaoke pasirodymams skirta mikrofono jungtis.

Linijinis, garsiakalbių ir blykstės šviesos efektai prisitaiko prie muzikos, sklindančios per „GTK-XB60“, ritmų. Pasitelkus „Sony“ programėles „Music Center“ ir „Fiestable“ galima valdyti įvairius garsiakalbio nustatymus tiesiai iš savo telefono.

Pajuskite žemų dažnių vibracijas su „XB90“

„EXTRA BASS“ serijos garsiakalbis „GTK-XB90“ geba atkartoti masinių festivalių metu rodomus šviesos efektus ir užtikrina didelę garso galią, todėl paleidus muziką per jį galima iš tiesų pasijusti kaip realiame festivalyje.

„GTK-XB90“ baterijos darbo laiko trukmė siekia iki 16 valandų, jam visiškai įkrauti užtenka 4 valandų. Šis garsiakalbis taip pat turi tris energijos naudojimo režimus – tinklo, baterijos „Battery“ ir taupymo „Stamina“.

Naudojantis programėle „Fiestable“, galima pasirinkti norimus apšvietimo ir garso efektus, valdymą judesiais ar DJ funkcijų kontrolę. Garsiakalbis „GTK-XB90“ gali ir pats pritaikyti šviesų efektus prie muzikos ritmo. Be to, per „Wireless Party Chain“ galima prijungti draugų „EXTRA BASS“ serijos garsiakalbius ir surengti bendrą didelį vakarėlį.

Raudonos, mėlynos ar juodos spalvos garsiakalbį „GTK-XB60“ bus galima įsigyti nuo rugsėjo mėnesio, jo kaina sieks apie 350 eurų. Juodos spalvos „GTK-XB90“ bus galima įsigyti nuo rugsėjo mėnesio, jo kaina sieks apie 500 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!