Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/60697/samsung-pristate-naujus-devimuosius-irenginius-sveikos-gyvensenos-entuziastams/spausdinti/

„Samsung“ pristatė naujus dėvimuosius įrenginius sveikos gyvensenos entuziastams

Publikuota: 2017-08-31 12:36
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Berlyne, technologijų parodos „IFA“ išvakarėse, „Samsung Electronics“ pristatė tris naujus dėvimuosius prietaisus: vandeniui atsparų, universalų, sportui skirtą išmanųjį laikrodį „Gear Sport“, atnaujintą GPS išmaniąją apyrankę „Gear Fit2 Pro“ ir antros kartos belaides ausines „Gear IconX“. Kompanija tikisi, kad šie dėvimieji prietaisai per dieną vartotojams padės nuveikti daugiau, skatins labiau rūpintis savo sveikata bei gyventi tinkamai subalansuotą gyvenimą. Į Lietuvą kompanija šiuos įrenginius planuoja atvežti antroje spalio mėnesio pusėje.

„Samsung“ pristatė naujus dėvimuosius įrenginius sveikos gyvensenos entuziastams

„Mūsų kompanija siekia, kad žmonės gyventų sveikai ir aktyviai, tad sukaupėme nemažai patirties, vystydami tai skatinančias inovacijas. Naujieji dėvimieji įrenginiai yra sukurti tam, kad įvairia fizine forma pasižymintiems žmonėms būtų lengviau išsikelti asmeninius tikslus ir jų siekti. Taip pat norime parodyti, kad ne visi sporto rezultatus fiksuojantys įrenginiai yra sudėtingi ir tinkantys tik pažengusiems. Mūsų prietaisai leidžia mėgautis aktyviu, subalansuotu bei pilnavertišku gyvenimu kiekvienam“, – sakė Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ padalinio Lietuvoje vadovas.

Naujieji „Gear“ serijos įrenginiai atlieka įvairias funkcijas: nuo tikslaus sporto rezultatų fiksavimo iki mitybos ir miego stebėsenos bei motyvacinių patarimų apie sveikesnį gyvenimo būdą. Naujos išmaniosios funkcijos, paprastas valdymas bei „Samsung“ partnerystė su technologijų ir sporto pasaulyje gerai žinomais vardais – viskas dėl to, kad vartotojai galėtų pasiekti geresnių rezultatų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!