Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/60533/apple-netiki-ismaniuju-laikrodziu-mirtimi-pristatys-apple-watch-3/spausdinti/

„Apple“ netiki išmaniųjų laikrodžių mirtimi, pristatys „Apple Watch 3“

Publikuota: 2017-08-18 09:16
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Mantas Bakutis
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Nežvelgiant į tai, kad išmaniųjų laikrodžių rinka pastaruoju metu merdėja, „Apple“, atrodo, neprarado susidomėjimo. Iki šiol mes matėme dvi „Apple Watch“ išmaniųjų laikrodžių iteracijas, o šiuo metu pranešama, kad kartu su naujais „iPhone“ išmaniais telefonais pasirodys ir trečioji.

Kaip nurodo „KGI“ analitikų grupė, „Apple Watch 3“ nepasižymės dideliais atnaujinimais, tiesiog turės SIM kortelės lizdą ir 4G LTE ryšį. Štai „Bloomberg“ nurodo, kad „Apple“ neva pasirašė sutartį su „Intel“, ir pastarieji išmaniesiems laikrodžiams tieks 4G LTE modemus.

„Apple“ netiki išmaniųjų laikrodžių mirtimi, pristatys „Apple Watch 3“

Kiek įdomu tai, pasak „KGI“ analitikų grupės, jog „Apple Watch 3“ neturės 3G ryšio palaikymo, kas reiškia, jog norint naudotis internetu ryšiu, reikės būti zonoje, kurioje pasiekiamas 4G ryšys. Tai turėtų sukelti nepatogumų kai kurios rinkose. Nurodoma, kad 4G LTE ryšys ne taip eikvoja bateriją, o išmaniajame laikrodyje tai yra gana opi problema, su kuria „Apple“ nori susidoroti.

Galų galiausiai nurodoma, kad „Apple Watch 3“ atrodys lygiai taip pat, kaip ir antrosios iteracijos modeliai, o ekranų tipai bus du – 38 mm bei 42 mm. Labai tikėtina, kad „Apple Watch 2“ ir toliau išliks kaip pigesnė opcija, o „Apple Watch 3“ kainuos šiek tiek daugiau dėl 4G LTE ryšio palaikymo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!