Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/60365/pirmasis-lg-saldytuvas-permatomomis-durimis-jau-ir-lietuvoje/spausdinti/

Pirmasis LG šaldytuvas permatomomis durimis jau ir Lietuvoje

Publikuota: 2017-08-02 14:22
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pirmąjį „LG Electronics“ (LG) išmanųjį šaldytuvą, leidžiantį pamatyti kas yra viduje neatidarant jo durų, dabar galima rasti ir Lietuvoje. LG „InstaView Door-in-Door™“ modelis turi stiklinį ekraną, kuris apšviečia šaldytuvo turinį vos dukart pabeldus į stiklą.

Būtent dėl šios naujos technologijos, galite pamatyti kas yra šaldytuvo viduje, neatidarant jo durų. Taip ne tik sumažinamas šalto oro praradimas, bet taip pat sutaupoma elektra, o jūsų maistas išlieka ilgiau šviežias.

LG „InstaView Door-in-Door™“ šaldytuvas leis pamatyti, kas yra viduje neatidarant durų, taip sumažindamas šalto oro praradimą iki 41 %. LG inverterinis linijinis kompresorius leidžia sutaupyti elektros energiją net 32 %, taip suteikdamas maksimalų ilgaamžiškumą bei optimaliausią temperatūros kontrolę, todėl maistas išlieka ilgiau šviežias.

Pirmasis LG šaldytuvas permatomomis durimis jau ir Lietuvoje

LG „InstaView Door-in-Door™“ funkcijos leidžia išlaikyti maistą ilgiau šviežią bei optimalios būklės daug ilgiau nei anksčiau. Šviežumo balansavimo lentyna turi jungiklį, kuriuo galima reguliuoti drėgnumo lygį ir taip išlaikyti vaisius bei daržoves ilgiau šviežius. Šaldytuve taip pat yra keli skyreliai, skirti smulkiems produktams, todėl jie nepasimes šaldytuvo gale ir visuomet bus po ranka. LG išmanioji „ThinQ™“ technologija leidžia prijungti šaldytuvą prie išmaniojo telefono ir taip valdyti šaldytuvo nustatymus net nebūnant namuose. Labai patogu norint nustatyti reikiamą šaldytuvo temperatūrą, reguliuoti greitąją šaldymo kamerą bei apžiūrėti produktus esančius šaldytuve.

Be to, LG „InstaView Door-in-Door™“ turi duryse įmontuotą ploną ledo gamintoją, kuris suteikia daugiau vietos šaldymo kameroje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!