Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/59791/ismanusis-xiaomi-zadintuvas-ne-tik-pazadins-bet-ir-pades-uzmigti-ar-tiesiog-klausytis-muzikos/spausdinti/

Išmanusis „Xiaomi“ žadintuvas: ne tik pažadins, bet ir padės užmigti ar tiesiog klausytis muzikos

Publikuota: 2017-06-14 15:04
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Išmanusis „Xiaomi“ žadintuvas: ne tik pažadins, bet ir padės užmigti ar tiesiog klausytis muzikos Seniau prie lovos visuomet būdavo keli daiktai – stiklinė su vandeniu, knyga vakaro skaitiniams ir senas geras apvalus žadintuvas. Pastarasis daiktas laiko išbandymų neatlaikė ir pasitraukė iš mūsų namų, užleisdamas vietą visas funkcijas atliekančiam išmaniajam telefonui. Visgi, „Xiaomi“ nusprendė sugrąžinti šią miegamojo puošmeną, pasiūlydama ypatingą, funkcionalų „Bluetooth“ žadintuvą.

„Xiaomi“ neabejotinai yra ta kompanija, kuri mėgsta paimti paprastus buities daiktus ir jiems suteikti įdomių, ypatingų bruožų ir funkcijų. Todėl tai, kad dabar nusitaikė į seną gerą žadintuvą nėra taip jau keista. Šis „Xiaomi“ prietaisas ne tik ryte jus švelniai pažadins su mėgstama muzika, bet ir padės geriau išsimiegoti.

Teigiama, kad vakarui galite pasirinkti migdančią melodiją ir nustatyti laiką, kurį ši muzika turi groti. „Xiaomi“ teigia, kad kolonėlė gali groti net 8 valandas, o įvairūs bandymai parodė, kad šis skaičius yra arti tiesos. Nors pats garsiakalbis ir nėra labai galingas, garso tikrai pakaks įprastam namų naudojimui. Juolab, kad įrenginys yra labai kokybiškas ir neužteršia garso nemaloniomis vibracijomis net ir klausantis maksimaliai garsiai.

Jums reikės parsisiųsti programėlę, kad išnaudotumėte visas „Xiaomi“ žadintuvo galimybes. Prisijungę „Bluetooth“ ryšiu galėsite nustatyti žadintuvą norimam laikui, iš karto nustatyti skirtingą atsibudimo laiką skirtingoms savaitės dienoms, melodiją ir dar keletą funkcijų.

Pats prietaisas pasižymi minimalistiniu dizainu. Viskas telpa paprastame apskritime – ir aukštos klasės (nors ir nelabai galinga) kolonėlė, ir elektronikos elementai, ir viską valdantis vienas mygtukas. Beje, „Xiaomi“ turi ir laikrodį, nors iš pirmo žvilgsnio taip gali ir neatrodyti – skaičiai slepiasi po kolonėlę dengiančiu audiniu. Tiesa, visai tikslaus laiko pasakyti pažiūrėjus į jį nepavyks – dėl riboto LED skaičiaus laikrodis veikia 5 minučių intervalais.

Taigi, „Xiaomi“ išmanusis žadintuvas yra įdomi tradicinio prietaiso interpretacija. Tai – ir laikrodis, ir žadintuvas, ir nešiojama „Bluetooth“ kolonėlė. Kaip teigia gamintojas, tai ir puiki dovana.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!