Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/59493/neribotas-skaitymo-malonumas-su-vandeniui-atspariu-irenginiu-pocketbook-aqua-2/spausdinti/

Neribotas skaitymo malonumas su vandeniui atspariu įrenginiu „PocketBook Aqua 2“

Publikuota: 2017-05-18 16:42
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„PocketBook“ pristato naująją malonios žydros spalvos „Aqua“ serijos atsparią dulkėms ir vandeniui el. skaityklę „PocketBook Aqua 2“. Naujais prietaisas su priekiniu apšvietimu, HD jutikliniu ekranu, belaidžio ryšio „Wi-Fi“ moduliu ir 17 palaikomų formatų turi visas funkcijas, užtikrinančias nepriekaištingą skaitymo patirtį.

„PocketBook Aqua 2“ turi įvertinimą IP57 (apsauga nuo prasiskverbimo į vidų) pagal tarptautinę klasifikacijos sistemą. Naudotojui tai reiškia, kad „PocketBook Aqua“ yra apsaugota nuo dulkių patekimo į vidų ir gali būti panardinta į vandenį iki metro gylio nepakenkiant įrenginiui. Šios unikalios charakteristikos užtikrins patogiausią skaitymą bet kur, – ir namuose, ir lauke.

„PocketBook Aqua 2“ leis patogiai skaityti bet kur – ir laive, ir paplūdimyje, ir prie baseino, ir maloniai mirkstant vonioje. Stilinga patrauklios žydros su perlamutru spalvos el. skaityklė. Maloni spalva primena ramias ir šiltas jūros bangas, kviečiančias pasinerti į patogaus ir malonaus skaitymo pasaulį. Patogūs ir ergonomiški mygtukai ant priekinio skydelio leidžia patogiai naudotis prietaisu viena ranka. Minkšta korpuso apdaila saugo pirštų galiukus ir suteikia malonų pojūtį laikant prietaisą.

Naujoji el. skaityklė su tariamosios varžos jutikliu „E Ink Carta™“ 6 col. ekranu ir HD skiriamąja geba (1024x758 pikselių) užtikrina puikų kontrastą ir saugo skaitytojo akis. Skirtingai nuo ankstesnio modelio, „PocketBook Aqua 2“ turi priekinį LED apšvietimą, su kuriuo galėsite patogiai skaityti esant bet kokiam apšvietimui.

8 GB vidinėje atmintinėje galite laikyti kelis tūkstančius elektroninių knygų vos 180 gramų sveriančioje skaitmeninėje bibliotekoje. Didelės talpos 1500 mAh ličio jonų polimerų baterija leidžia prietaisu naudotis kiekvieną dieną ištisą mėnesį be papildomo įkrovimo.

Išskyrus standartinius priedus, „PocketBook Aqua 2“ mažmeninio pardavimo rinkinyje pateikiamas mikro USB garso adapteris, su kuriuo patogu klausytis garso failų mp3 formatu ir naudotis teksto pavertimo balsu funkcija.

Siekiant užtikrinti maksimalų patogumą rinktis el. turinio formatą, „PocketBook Aqua 2“ be konvertavimo palaiko 17 knygų formatų ir 4 grafikos formatus: JPEG, BMP, PNG, TIFF. Integruotas belaidžio ryšio „Wi-Fi“ tinklas su „Dropbox“ ir „Send-to-PocketBook“ tarnybos leidžia el. turinį į įrenginį atsisiųsti greitai ir patogiai be kompiuterio. Kaip įprasta „PocketBook“ įrenginiams, naujoji el. skaityklė pateikiama su jau įdiegtais „Abbyy® Lingvo“ žodynais, kad galėtumėte patogiai skaityti ir užsienio kalbomis.

„PocketBook Aqua 2“ – atradimų malonumas mėgstantiems pramogas ir iššūkius!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!