Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/59247/lietuvos-smulkieji-verslininkai-pristato-naujos-kartos-baterijas/spausdinti/

Lietuvos smulkieji verslininkai pristato naujos kartos baterijas

Publikuota: 2017-04-27 12:52
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuvos smulkieji verslininkai pristato naujos kartos baterijasLietuvoje pristatomos naujos kartos AA ir AAA tipo baterijos „Energy powered by Sponge“. Daugkartinio krovimo, su „Micro USB“ lizdu ir dvigubu kabeliu – efektyvios, orientuotos į kasdienį patogumą. Inovaciniais produktais rinką papildo Lietuvos smulkieji verslininkai – elektronikos įmonė „Sponge“.

Tai pirmosios tokio tipo baterijos Lietuvoje. Jos yra populiariausių dydžių (AA bei AAA tipo). AAA baterijų talpa yra 450 mAh. AA baterijų talpa yra 1000 mAh.

Produktas jau sulaukė teigiamų atsiliepimų. Pirkėjai pakuotėje ras ne tik dvi baterijas, bet ir dvigubą USB kabelį. Dėl tokios komplektacijos vienu metu galima krauti abi baterijas. Nereikia įprasto didelio kroviklio, taip pat pakanka bet kokio USB lizdo.

Elementų aprūpinimas energija ne tik patogus, bet ir greitas. AAA baterijų įkrovimas siekia apie 5 val., o AA baterijų – 8 val. Šis rodiklis, palyginti su kitais rinkoje esančiais gaminiais, atrodo daug žadantis. Produktas ypač pravers keliaujantiems. Kadangi nereikia kroviklio, įkraunamąsias baterijas galima pasiimti ir į „Ryanair“ bagažą.

Ypač praktiškomis baterijomis „Sponge“ papildo elektronikos produktų asortimentą, prisideda prie rinkos modernizavimo ir siūlo vartotojams aukšto lygio funkcionalumą. Lietuvos smulkiesiems verslininkams tai dar vienas svarbus žingsnis siekiant išmanų praktiškumą paversti prieinamu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!