Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/58954/naujas-philips-lcd-monitorius-su-itin-placia-spalvu-gama/spausdinti/

Naujas „Philips“ LCD monitorius su itin plačia spalvų gama

Publikuota: 2017-04-03 17:05
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

MMD, pirmaujanti technologijų bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, pristato naująjį naują 27 colių įstrižainės plokščią „E-Line“ monitorių, kuris palengvins darbą ir padidins žiūrėjimo kokybę įvairia veikla užsiimantiems privatiems naudotojams. Naujasis monitorius 276E8QJAB su „Quad HD“ raiška, naujausia technologija „Ultra Wide Color“ ir dizainu, papuošiančiu gyvenamąją erdvę, užtikrina tikslų vaizdų atkūrimą ir sodrias, ryškias spalvas, kurios įkvepia kūrybiškumą ir leidžia mėgautis tikroviškais vaizdais.

Naujas „Philips“ LCD monitorius su itin plačia spalvų gama

„Tikimasi, kad buitiniai monitoriai turės daugybę funkcijų: žmonės naudoja juos įvairiausiais tikslais, pradedant susipažinimu su socialinės žiniasklaidos naujienomis bei biure nebaigtų darbų užbaigimu, ir baigiant vaizdo įrašų redagavimu ir gamyba, multimedijos transliacija iš įvairių šaltinių, taip pat ryšiams su draugais ir artimaisiais visame pasaulyje, – sako Artem Khomenko, MMD „Philips monitors Europe“ produktų skyriaus vadybininkas. ę Naujausias 27 colių įstrižainės plokščias ekranas yra vienas iš plačios serijos modelių, kurie skirti atlikti visas šias ir dar daugiau funkcijų ir kuriuose užtikrintas aukštesnis vaizdo kokybės standartas bei patogus jungiamumas, todėl naudotojai gauna aukščiausios klasės prekės ženklo gaminį už ypač patrauklią kainą.“

Idealiai tinka naudotojams, kurie ieško sklandžiai veikiančio ir elegantiško dizaino prietaiso gyvenamosioms erdvėms, nes naujajam monitoriui būdingos ne vien standartinės funkcijos ir charakteristikos. Išskirtinės spalvų charakteristikos:

Monitoriuje įdiegta šiuolaikinė „Ultra Wide Color“ technologija užtikrina kaip niekad plačią spalvų gamą: 114 % NTSC pagal CIE1976 ir 132 % sRGB pagal CIE 1931, o tai gerokai viršija tipinius 72 % NTSC ir 99 % sRGB rodiklius. „Ultra Wide Color“ technologija praplečia ekrane matomų spalvų spektrą; dėl šios funkcijos monitorius tampa vertinga priemone veiklai, kurią atliekant reikalingas tikslus spalvų atkūrimas, pvz., apsiperkant iš namų (pirkėjai mato tikslias produktų, kuriuos užsisako, spalvas), taip pat peržiūrint ar redaguojant nuotraukas ir vaizdo įrašus. Be sodrių spalvų, 276E8FJAB taip pat pasižymi „Quad-HD“ raiškos (2560 x 1440 pikselių) ypatingai tiksliu vaizdo atkūrimu. Jo galingas plačiaekranio vaizdo ekranas gali atkurti didelio tankio pikselių skaičiaus vaizdo įrašus, gaunamus iš įvairių šaltinių, pvz., per „DisplayPort“ ir HDMI (palaiko naujasis ekranas) jungtis, be to, jis pritaikytas ypač plačiam (178 laipsnių) stebėjimo kampui, t. y. vaizdą ekrane galima žiūrėti beveik bet kuriuo kampu.

Monitorius turi daug funkcijų, kurios automatiškai optimizuoja vaizdus, kurių tikslesnis atkūrimas paverčia žiūrėjimą dar didesniu malonumu: „Philips“ technologijos „SmartContrast“ ir „SmartImage Lite“ analizuoja rodomą turinį ir automatiškai tikruoju laiku reguliuoja kontrastingumo, spalvų, vaizdo ryškumo ir apšvietimo intensyvumo nuostatas, pritaikydamos jas turiniui, kuris tuo metu rodomas ekrane. Nemirgančio ekrano technologija malšina galimą akių nuovargį, nes naujas sprendimas reguliuoja ryškumą ir mažina mirgėjimą, taip suteikdamas malonesnę žiūrėjimo patirtį.

Be daugiafunkciškumo, monitoriui taip pat būdingas puikios kokybės garsas, skleidžiamas dviem integruotais stereo garsiakalbiais, užtikrinančiais tikslų garso atkūrimą žiūrint vaizdo įrašus arba naudojantis vaizdo skambučių funkcija.

Dėl bendros dizaino elegancijos monitorius gali tapti stilingu elementu bet kurioje patalpoje. Ekrano išvaizdą pagerina jį nuo krašto iki krašto dengiantis stiklas ir ypač siauras rėmelis; berėmė konstrukcija ne tik sukuria puikią vientisą išvaizdą, bet ir padidina žiūrėjimo lauką bei leidžia žiūrovui lengviau susikaupus stebėti vaizdą. Naująjį monitorių „Philips 276E8FJAB E-Line“, turintį 399 Euro, bus galima įsigyti 2017 m. gegužės mėn.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!