Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/5883/benq-skystuju-kristalu-monitoriai-gavo-microsoft-vista-sertifikata/spausdinti/

„BenQ“ skystųjų kristalų monitoriai gavo „Microsoft Vista“ sertifikatą

Publikuota: 2006-11-07 10:04
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: BenQ

Informacinių technologijų ir elektroninės technikos gamintojos kompanijos „BenQ“ skystųjų kristalų monitoriai sulaukė pasaulinės IT kompanijos „Microsoft“ įvertinimo - du „BenQ“ monitoriai FP93GX+ bei FP93GS yra pirmieji IT rinkoje, gavę teisę naudoti „Windows Vista“ logotipą, kuris yra patikimumo, stabilumo ir saugumo garantas.

„Kompanija „BenQ“ didžiuojasi, kad jos sukurti monitoriai yra pirmieji, gavę „Microsoft“ „Windows Vista“ sertifikatą. „BenQ“ visuomet siekė kurti aukštos kokybės monitorius, kuriuose būtų įdiegtos naujausios IT rinkos technologijos. Gautas sertifikatas įrodo, kad kompanija savo tikslų siekia sėkmingai“, - teigia „BenQ“ konsultantas Baltijos šalims Tomas Mozūras.

Abu aukštos kokybės monitoriai yra sukurti atsižvelgiant į vartotojų poreikius. Monitorius FP93GX+ pasižymi ypač trumpu (2ms) atsako laiku bei „BenQ Advanced Motion Accelerator“ (AMA) technologija, kuri leidžia išgauti ryškesnį ir švaresnį judantį vaizdą, sumažindama atsako laiką spalvų gamose. FP93GS monitorius išsiskiria tuo, kad jame yra įdiegta kompanijos „BenQ“ sukurta ir patentuota „SensEye“ technologija, kuri užtikrina itin aukštą vaizdo kokybę ekrane.

„BenQ“ FP93GX+ ir FP93GS monitoriai buvo testuojami atsižvelgiant į reikalavimus, susijusius su aukštos kokybės vaizdo standartais, naudojant „Windows Vista“ operacinę sistemą. Testai parodė, kad „BenQ“ monitoriai pilnai atitinka šiuos reikalavimus. Planuojama, kad dar lapkričio mėnesio pabaigoje kitas kompanijos monitorius FP241VW gaus teisę naudoti „Windows Vista Premium“ logotipą. Toks įvertinimas garantuos, kad FP241VW monitorius savo klasėje geriausiai atitinka „Windows Vista“ standartus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!