Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/58741/sony-pristato-galingas-muzikos-sistemas-namams/spausdinti/

„Sony“ pristato galingas muzikos sistemas namams

Publikuota: 2017-03-20 12:12
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Sony“ pristato tris didelės galios muzikos sistemas namams „MHC-V50“, „SHAKE-X30D“ ir „SHAKE-X70D“, gebančias atkurti galingą ir kokybišką muziką net esat maksimaliam garsumo nustatymui. Nepriekaištingą garso kokybę užtikrina naujose sistemose panaudotos unikalios „Sony“ garso technologijos „Smart High Power Technology“ ir garsiakalbiai „Mica Cone“.

Tuo metu jungtys dviems mikrofonams, HDMI jungtis televizoriui, garso ir šviesų efektai suteikia papildomų galimybių geram vakarėliui namuose. Galop per „Bluetooth“ ryšį ir NFC lustą viena prilietimu su šiomis sistemomis galima susieti telefoną ar planšetinį kompiuterį ir be laidų transliuoti muziką iš savo grojaraščio.

„Sony“ pristato galingas muzikos sistemas namams

Kompaktiška forma, galingas garsas – „MHC-V50“

„Sony“ naujoji „MHC-V50“ yra kompaktiškos formos „viskas viename“ tipo muzikos sistema. Joje esanti „Smart High Power Technology“ padidina akustinį spaudimą ir užtikrina sodrius žemus garso dažnius. Tuo metu „Mica Cone“ garsiakalbiai iš sustiprinto celiuliozės pluošto išlaiko spaudimą ir tiksliai atkartoja virpesius net ir prie maksimalaus garsumo nustatymo, tai visada padeda išgauti raiškią garso kokybę.

Per išmaniajam telefonui skirtą programėlę „Fiestable“ galima valdyti garsiakalbių ir aplinkinės erdvės apšvietimą, kurios veikimo režimas atitinka grojamos muzikos ritmus. Šią muzikos sistemą galima valdyti ir judesiais – vienu rankos mostu valdomos grojaraščio funkcijos, DJ efektai ar apšvietimo režimai. Visas muzikos sistemos funkcijas bet kada galima pasiekti per apšviečiamą lietimais valdomą skydelį viršuje.

Ši „Sony“ muzikos sistema turi dvi jungtis mikrofonams bei karaoke funkciją, kurią galima papildyti garso aido ir slopinimo efektais. Sistema taip pat aprūpinta HDMI jungtimi ir geba nuskaityti DVD diskus, todėl ją galima prijungti prie televizoriaus ir per ją leisti karaoke vaizdo įrašus.

Kadangi „MHC-V50“ yra vientisos formos, ją galima patogiai nugabenti į kitą vietą tiek namuose, tiek lauke. Su šia sistema taip pat nesunku susieti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį pasinaudojant „Bluetooth“ ryšiu ir NFC lustu. Aukštos kokybės garso perdavimą belaidžiu būdu užtikrina specialus „Sony“ glaudinimo algoritmas LDAC.

Namų erdvėms sudrebinti skirta „SHAKE-X30D“

„SHAKE-X30D“ yra trijų dalių galinga muzikos sistema, aprūpinta įvairiomis garso ir šviesų efektų funkcijomis, padedančiomis pagyvinti bet kokį vakarėlį. Stiprintuvas ir du atskiri garsiakalbiai suteikia galimybę šią sistemą išdėstyti patalpoje pagal atitinkamus poreikius, pavyzdžiui, skirtingose televizoriaus pusėse.

Sistema aprūpinta minėtomis „Smart High Power Technology“ ir „Mica Cone“ technologijoms, todėl geba atkurti galingą žemų dažnių skambesį ir raiškų muzikos įrašą net ir pasirinkus maksimalų garsumo nustatymą. „SHAKE-X30D“ sistema turi dvi jungtis mikrofonams, jungtį elektrinei gitarai, taip pat televizoriui skirtą HDMI jungtį. Kitos papildomos funkcijos – garso, DJ ir šviesų efektai, galintys atkartoti muzikos ritmus.

Maksimali galia – „SHAKE-X70D“

Norintiems dar daugiau galios skirta naujoji „SHAKE-X70D“ – tai tikra vakarėlių galiūnė. Joje naudojamos „Smart High Power Technology“ ir „Mica Cone“ technologijos, padedančios išgauti galingą ir kokybišką garsą. Ji taip pat aprūpinta kelių spalvų šviesomis, reaguojančiomis į muzikos ritmus. Pasinaudojus „Party Chain“ funkcija šią sistemą galima susieti su kitais „Sony“ garsiakalbiais ir taip išgauti dar stipresnį garsą namuose ar kitoje vakarėlio vietoje.

„Sony“ muzikos sistema „MHC-V50“ pasirodys balandžio mėnesį, jos kaina sieks 500 eurų. „Sony“ muzikos sistema „SHAKE-X30D“, kurios kaina 750 eurų, pasirodys gegužę, o „SHAKE-X70D“ (1200 eurų) – birželį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!