Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/58727/zaidimai-visu-grazumu-aoc-agon-monitorius-su-4k-ips-ekranu-ir-nvidia-g-sync/spausdinti/

Žaidimai visu gražumu: AOC AGON monitorius su 4K IPS ekranu ir NVIDIA G-SYNC

Publikuota: 2017-03-16 19:46
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

AOC pristato pirmąjį savo 4K raiškos „AGON premium“ žaidimų monitorių serijos modelį. AOC AGON AG271UG – tai 27 colių (68,6 cm) įstrižainės 4K IPS ekranas, kuriam būdinga UHD raiška ir kuris užtikrina ypatingą naujausių žaidimų grafikos ryškumą ir spalvų tikslumą. Be to, įmontuotas NVIDIA G-SYNC modulis užtikrina ypač sklandžią ir aukštesnio reakcijos lygio žaidimų eigą, taip pat sumažina ekrano mirgėjimą, trūkčiojimą ir įvesties delsą. Puikių charakteristikų ekrane įdiegtos kelios papildomos funkcijos, skirtos apsaugoti žaidėjų sveikatą ir užtikrinti gerą jų savijautą: „AOC Ergo Dial Base“ stovas leidžia ergonomiškai reguliuoti monitoriaus aukštį, o siekiant ilgų žaidimo seansų metu nuo nuovargio apsaugoti akis naudojama „AOC Flicker-Free“ technologija.

Šiuolaikinės grafikos kortelės ir vaizdo žaidimų pultai jau pajėgūs sklandžiai atkurti 4K UHD raiškos (3840 × 2160 pikselių) žaidimo grafiką 60 kadrų per sekundę dažniu. Be to, patys žaidimų kūrėjai optimizuoja savo kūrinius taip, kad būtų atkuriami gražūs, labai detalūs 4K raiškos vaizdai. AOC dabar pristatomas AOC AGON AG271UG su 16:9 formato ekranu kaip tik ir bus puikiai pritaikytas galingai techninei įrangai ir atskleis visą žaidimų dizainerių vizualinės kūrybos meistriškumą.

Šio monitoriaus 27 colių (68,6 cm) 4K IPS ekranas užtikrina įspūdingą pikselių tankį, kuris leidžia žaidimų pasauliams suspindėti dar neregėtu detalumu. Kad jie atrodytų dar geriau, IPS technologija leidžia labai tiksliai atkurti spalvas, kuriomis galima gėrėtis beveik iš visų pusių (žiūrėjimo kampai siekia iki 178°). Be to, NVIDIA G-SYNC modulis leidžia žaidėjams visapusiškai mėgautis šiais aukščiausios kokybės vaizdais net ir žiūrint greito tempo scenas. Kad būtų išvengta ekrano mirgėjimo, trūkčiojimų ir įvesties delsos, į AG271UG integruotas G-SYNC modulis sinchronizuoja ekrano atnaujinimo dažnį su suderinamų NVIDIA vaizdo plokščių GPU. Dėl to 4K grafika veikia itin sklandžiai ir žaidimai vyksta be erzinančių trukdžių, taigi „eSports“ varžybų dalyviai bus paskatinti žaisti dar geriau.

Alfonso Clemente, „AOC Europe“ produktų skyriaus vadybininkas: „Mūsų naujasis AGON 4K monitorius, gaminamas naudojant naujausias ekranų technologijas, patenkins net ir labiausiai užkietėjusių žaidėjų, pageidaujančių kuo geresnės vaizdo kokybės, norus; be to, bendrovės NVIDIA sukurta patikima G-SYNC technologija užtikrins nepriekaištingą sinchronizaciją su vaizdo plokštėmis net ir žaidžiant ypač daug išteklių ir grafinio intensyvumo reikalaujančius žaidimus“.

Į AG271UG, kaip ir ankstesnius AGON monitorius, įdiegta daug funkcijų, skirtų padidinti profesionalių žaidėjų komforto, gerovės ir našumo lygiui. Sveikai laikysenai žaidimo metu užtikrinti stovas „AOC Ergo Dial Base“ leidžia ergonomiškai reguliuoti monitoriaus pakreipimą, pasukimą ir aukštį (yra aukščio skalė). Siekiant apsaugoti ir atpalaiduoti žaidėjų akis naudojama apsaugai nuo akių nuovargio skirta „AOC Flicker-Free“ technologija, o ilgalaikiam žalingų mėlynos šviesos spindulių poveikiui susilpninti naudojamas „AOC Low Blue Light Mode“ režimas. „AOC Shadow Control“ funkcija papildomą pranašumą suteikia žaidžiant žaidimus su labai tamsiomis sritimis: ji sušvelnina pernelyg tamsų vaizdą ir patamsina ryškias sritis, bet nedaro įtakos kitai ekrano daliai. Be to, komplekte dar yra ištraukiamasis ausinių laikiklis, leidžiantis žaidėjams saugiai pakabinti ausines per „eSports“ varžybų pertraukas, o naudodami sumontuotą rankeną žaidėjai gali lengvai savo monitorių perkelti iš vienos vietos į kitą.

AOC AGON AG271UG bus galima įsigyti 2017 m. balandį. Gamintojo siūloma mažmeninės prekybos kaina yra 799 €.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!