Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/58282/lg-watch-style-ir-lg-watch-sport-pirmieji-ismanieji-laikrodziai-naudojantys-android-wear-2-0/spausdinti/

„LG Watch Style“ ir „LG Watch Sport“ – pirmieji išmanieji laikrodžiai, naudojantys „Android Wear 2.0“

Publikuota: 2017-02-10 07:15
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Bendrovė „Google“ pristatė „LG Watch Style“ ir „LG Watch Sport“, kurie tarp dėvimų prietaisų pirmieji gaus iš anksto įdiegtą operacinę sistemą „Android Wear 2.0“.

Naujieji išmanieji laikrodžiai buvo sukurti bendradarbiaujant „Google“ ir LG. Modeliai „LG Watch Style“ ir „LG Watch Sport“ palaiko pagrindines „Android Wear 2.0“ funkcijas: informatyvesnį cifeblatą, naujus programėlių naudojimo būdus, taip pat suteikia daugiau galimybių palaikyti ryšį su draugais ir šeima.

Naujieji laikrodžiai turį įdiegtą skaitmeninį asmeninį asistentą „Google Assistant“, kuris kol kas „bendrauja“ tik angliškai ir vokiškai, tačiau ateityje planuojama ženkliai išplėsti palaikomų kalbų sąrašą. Abu modeliai turi apvalų ciferblatą ir pasukamą rėmelį.

„LG Watch Style“ ir „LG Watch Sport“ – pirmieji išmanieji laikrodžiai, naudojantys „Android Wear 2.0“

Kaip rodo pats pavadinimas, „LG Watch Style“ atrodo solidžiau ir subtiliau. Šis išmanusis laikrodis naudoja 1,2 colių P-OLED ekraną su 360 × 360 taškų raiška, lustą „Snapdragon Wear 2100“, 512 MB RAM, 4 GB Flash atminties, bevielių ryšių Wi-Fi 802.11 b/g/n ir „Bluetooth 4.2“ modulius ir 240 mAh talpos bateriją. Šis modelis yra atsparus vandeniui ir dulkėms pagal IP67 standartą.

„LG Watch Style“ storis yra 10,8 mm, tuo tarpu „LG Watch Sport“ korpusas yra masyvesnis – 14,2 mm storio. Pastarasis modelis įdiegto modemo dėka palaiko ne tik Wi-Fi 802.11 b/g/n ir „Bluetooth 4.2“, bet taip pat ir darbą 3G ir 4G LTE tinkluose, kurie suteikia prieigą prie interneto, be būtinybės prisijungti prie telefono.

Išmanusis laikrodis „LG Watch Sport“ turi NFC lustą, todėl gali būti naudojamas mokėti už prekes ir paslaugas per terminalus, naudojant „Android Pay“ mokėjimo sistemą.

Sportinis modelis turi 1,38 colių P-OLED ekraną su 480 × 480 vaizdo taškų raiška. Viduje yra lustas „Snapdragon Wear 2100“, 768 MB RAM, 4 GB vidinės atminties, 430 mAh baterija, GPS imtuvas ir širdies ritmo jutiklis. „LG Watch Sport“ drėgmės ir dulkių apsauga šiek tiek patikimesnė ir atitinka IP68 standartinius reikalavimus.

Naujienų pardavimai JAV bus pradėti vasario 10 d. „LG Watch Style“ kaina bus 250 dolerių, o modelis „LG Watch Sport“ kainuos 350 dolerių. „LG Watch Style“ turės rožinio aukso, aukso ir titano spalvų korpusus. „LG Watch Sport“ spalvų variantai – titano ir tamsiai mėlyna.

Per ateinančias savaites abu modeliai taip pat bus pradėti pardavinėti Kanadoje, Rusijoje, Saudo Arabijoje, Pietų Afrikoje, Pietų Korėjoje, Taivane ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!