Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/57913/ismanusis-lg-saldytuvas-spres-buities-klausimus/spausdinti/

Išmanusis LG šaldytuvas spręs buities klausimus

Publikuota: 2017-01-10 16:04
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) pristatė naują išmanųjį šaldytuvą „Smart InstaView™“, kuris kalbės virtualiu „Amazon Alexa“ balsu bei įdiegta išmanioji „WebOs“ sistema.

29 colių LCD ekraną turintis išmanusis šaldytuvas pristatytas „CES 2017“ parodoje. Sužinoti, kas yra šaldytuvo viduje galima vos du kartus pabeldus į ekraną – užsidega šviesa ir šaldytuvo turinys tampa matomas. Be to su „WebOs“ sistema vartotojai gali susikurti šaldytuvo valdymo sistemą.

Išmanusis LG šaldytuvas spręs buities klausimus

„Amazon Alexa“ virtualus asistentas padės rasti receptus, susikurti meniu iš tuo metu esančių produktų šaldytuve arba trūkstamus pridėti į prekių krepšelį. Virtualus asistentas atsakys į paprastus klausimus ir suteiks informacijos, pavyzdžiui, orų informacija, laikmatis ir panašiai.

„Dirbami su „Amazon“, mes galime išplėsti savo išmaniojo šaldytuvo galimybes ir toliau stebinti klientus inovatyviomis technologijomis ir galimybėmis, kurios visiškai pakeičia lig šiol buvusią kasdienę buitį“, – sakė Song Dae-Hyun, „LG Electronics and Home Appliance & Air Solutions Company“ prezidentas.

LG išmanusis šaldytuvas palengvins daugelio buitį. Nuo šiol bus galima pridėti įrašus, priminimus, pasižymėti trūkstamus produktus, pridėti kiekvieno produkto galiojimo datą, o šaldytuvas primins, kai galiojimo data baigsis. Susiejus šaldytuvo programą su išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu apsipirkti bus dar paprasčiau. Patikrinti šaldytuvo turinį bus galima net ir būnant parduotuvėje, taigi klausimų, yra namuose pieno ar ne, daugiau nebekils.

„Virtuvė yra ta vieta, kur šeimos praleidžia labai daug laiko, o laisvų rankų nelieka. Dabar klientai galės sutaupyti laiko. Bendraudami su „Amazon Alexa“ virtualiu asistentu vienu metu galės ir gaminti, ir klausytis recepto, arba neatidarę durelių pasižiūrėti, kur padėtas produktas ir ar jo yra apskritai. Bendradarbiaudami su tokia inovatyvia kompanija kaip LG, mes galime pademonstruoti, kaip gali pasikeisti gyvenimas įdiegus išmaniąsias technologijas į kasdienius buities prietaisus“, – sakė Mike George, „Amazon Alexa“ vice prezidentas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!