Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/57873/ces-2017-parodoje-pristatytas-naujausias-deeper-produktas/spausdinti/

„CES 2017“ parodoje pristatytas naujausias „Deeper“ produktas

Publikuota: 2017-01-07 15:54
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Išmaniais echolotais Lietuvą ir užsienio rinkas užkariavusi „Deeper“ didžiausioje JAV technologijų parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES) oficialiai pristatė naujausią savo produktą – išmanią spyną dviračiams „Deeper Lock“. Šis produktas jau spėjo sulaukti dėmesio – jis yra nominuotas bevielių produktų kategorijoje CES parodoje.

„CES 2017“ – tai kasmet sausio pradžioje JAV, Las Vegase, vykstanti didžiausia technologijų paroda, kurioje kasmet pristatomi naujausi technologijų išradimai ir naujovės. „Deeper“ yra vienintelė įmonė Lietuvoje, kurios sukurti produktai antrus metus iš eilės yra nominuoti kaip geriausi bevielių produktų kategorijoje. Pernai metais CES parodoje išmanusis „Deeper“ sonaras taip pat buvo nominuotas ir išrinktas geriausiu šioje produktų kategorijoje.

„CES 2017“ parodoje pristatytas naujausias „Deeper“ produktas

„Išmani spyna dviračiams – naujas produktas mūsų kuriamų produktų kategorijoje. Visuomet stengiamės vartotojams pasiūlyti naujausius technologinius sprendimus, tad ir „Deeper Lock“ yra išskirtinė savo parametrais – tai vienintelė išmani spyna dviračiams, turinti GPS imtuvą“, – teigia išmanius elektronikos prietaisus kuriančios „Deeper“ direktorius Aurelijus Liubinas.

Kuriant išmanią spyną „Deeper Lock“, daugiausia dėmesio buvo skirta saugumui. Išmanios spynos korpusas yra pagamintas iš tvirto aliuminio, kuris yra sutvirtintas plienu, o spynos užrakinimo elementas yra pagamintas iš 12 mm. storio grūdinto plieno. Be to, išmani spyna turi integruotą GPS sekimo sistemą bei 110 dB garso sireną, atkreipiančią dėmesį vagystės metu. Vartotojo patogumui, spyna yra užrakinama bei atrakinama, naudojant mobiliąją aplikaciją, tad vartotojui nebereikia turėti tradicinio rakto. Taip pat vartotojas turi galimybę suteikti teisę naudotis dviračiu, būdamas bet kurioje pasaulio vietoje.

JAV technologijų paroda naujo produkto pristatymui pasirinkta neatsitiktinai – tai viena iš prioritetinių rinkų, kur jaučiama didžiausia produkto paklausa. Kitos šalys, kuriose planuojami pirmieji produkto pardavimai – Olandija, Vokietija bei Didžioji Britanija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!