Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/57864/lg-televizoriai-stebins-ces-2017-parodos-lankytojus/spausdinti/

LG televizoriai stebins „CES 2017“ parodos lankytojus

Publikuota: 2017-01-06 14:17
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) pristatys naujausią ir pažangiausią „LG Signature“ televizorių seriją „CES 2017” parodoje. Itin ploni, inovatyvūs ir turintys „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“ sistemą televizoriai jau dabar sulaukė išskirtinio dėmesio. Naujųjų televizorių modeliai (77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 ir 65/55B7) neatsiliks nuo prieš tai buvusių ir pasižymės tokia pat gilia juoda spalva, ryškiais kontrastais, begaline spalvų gama.

LG televizoriai stebins „CES 2017“ parodos lankytojus

OLED televizoriai atlieka ne tik tradicinio televizoriaus funkciją, bet ir tampa namų interjero akcentu ir pramogų centru. LG OLED 2017 m. televizorių modeliai pasižymės išskirtiniu dizainu, plonais ekranais ir unikaliomis technologinėmis savybėmis.

Inovatyvus „W7” serijos dizainas akcentuoja „mažiau yra daugiau“ idėją, o televizoriaus kūrėjai teigia, kad visą grožį ir išskirtinumą gali atskleisti ekranas. 65 colių OLED televizorius yra vos 2.57 mm pločio, gali būti montuojamas tiesiai ant sienos ir tvirtinamas magnetais. Taip pašalinamas tarpas tarp sienos ir televizoriaus. „W7” OLED televizorių serija sukuria tokį jausmą, kad yra žiūrima per langą, o ne stebimas televizorius.

HDR technologija, kuri naudojama kino kūrimui visame pasaulyje, suteiks visiškai kitą televizoriaus žiūrėjimo patirtį, nes jausmas bus lyg kino teatre. „Dolby Atmos“ garso sistema suteiks dar daugiau įspūdžių ir realistiškumo.

„Naujieji LG televizoriai, kuriuose įdiegtos „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“ sistemos, perkels kino teatrą į kiekvieno namus. Filmo aštrumas, scenų tikslumas, vaizdo realistiškumas – visus šiuos kino teatre patiriamus pojūčius nuo šiol bus galima patirti žiūrint namuose ant sofos“, – sakė Brian Kwon, „LG Home Entertainment Company” prezidentas.

Atnaujinta „WebOS“ iki 3.5 sistemos versija leis vartotojams stebėti HDR turinį internete, tokių kaip „Amazon“ ar „Netflix“. Parodos metu bus demonstruojamos OLED televizorių funkcijos ir techninės galimybės.

LG OLED televizorių vaizdo kokybė prilygs kino teatruose rodomam vaizdui – realistiški vaizdai, ryškios spalvos, filmuose kuriami efektai. OLED televizorius atitinka aukščiausius „Technicolor“ standartus, kurių laikomasi Holivudo studijose.

Naujausius LG gaminius bus galima apžiūrėti „CES 2017“ parodoje sausio 5–8 dienomis Las Vegase.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!