Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/57863/televizoriu-storio-rekordas-lg-signature-w-oled-tv/spausdinti/

Televizorių storio rekordas: „LG Signature W OLED TV“

Publikuota: 2017-01-06 15:09
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

„LG“ kompanija į „CES“ atsivežė naujus 4K televizorių modelius su OLED matricomis. Šiais metais kompanija pristatė „LG Signature W OLED TV“ seriją, kurios įrenginiai išsiskiria vos 2,57 mm storiu. Tokį storio parametrą gamintojui pavyko pasiekti nereikalaujančios papildomo apšvietimo sluoksnio OLED technologijos dėka. Naujieji „LG“ televizoriai – tai ekranas ir „Dolby Atmos“ garso sistema, kurioje išdėstytos visos jungtys ir valdymo elementai. Naujiena bus prieinama dviejų variantų: su 65 ir 77 col. ekranais. Mažesnės modifikacijos televizorius svers vos 7,7 kg.

Televizorių storio rekordas: „LG Signature W OLED TV“

Taip pat „LG“ pranešė apie pagerintą vaizdo kokybę 2017 metų serijoje, apimančioje tokius modelius: „B7“, „C7“, „E7“, „G7“ ir „W7“. Pagrindinis ypatumas yra tas, kad šiuose modeliuose ryškumas didės automatiškai tam tikrose scenose. Visos naujienos palaiko „HDR10“, „Dolby Vision“ ir „HLG“ technologijas.

Televizoriai veikia „webOS“ programinės įrangos pagrindu, kurią atnaujino iki 3.5 versijos. „LG“ kompanija papasakojo, kad aktyviai bendradarbiauja su 4K ir HDR turinio tiekėjais, tokiais kaip „Netflix“, „Amazon Video“ ir „Vudu“.

Televizorių storio rekordas: „LG Signature W OLED TV“

Kol kas „LG“ kompanija dar neatskleidė naujos serijos televizorių kainų, tačiau Varle.lt specialistų teigimu, tai tikrai nebus modeliai, kuriuos leisti sau įsigyti galės kiekvienas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!