Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/57851/sony-pristato-aukstos-vaizdo-ir-garso-atkurimo-kokybes-namu-kino-technika/spausdinti/

„Sony“ pristato aukštos vaizdo ir garso atkūrimo kokybės namų kino techniką

Publikuota: 2017-01-06 07:18
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Sony“ plečia savo namų kino įrenginių pasirinkimą pristatydama tris naujus 4K turiniui pritaikytus produktus: „Blu-ray“ diskų grotuvą „UBP-X800“, garso projektorių „HT-ST5000“ ir namų kino stiprintuvą „STR-DN1080“.

Naujas „Sony“ 4K Ultra HD „Blu-ray“ diskų grotuvas „UBP-X800“ sukurtas bendradarbiaujant su kino studija „Sony Pictures Entertainment“ ir šiuo metu siūlo vienas geriausių maksimalios raiškos vaizdo turinio atkūrimo galimybes. Grotuve panaudota „DSEE HX“ technologija pagerina bet kokio garso šaltinio kokybę ir leidžia mėgautis „Hi-Res“ prilygstančia garso raiška. Be to, dar didesnei vaizdo ir garso kokybei pasiekti ir išvengti signalo triukšmo, grotuvas „UBP-X800“ vaizdui ir garsui perduoti naudoja atskiras HDMI jungtis.

„Sony“ pristato aukštos vaizdo ir garso atkūrimo kokybės namųkino techniką

Kitas namų kino įrenginys – naujasis „Sony“ garso projektorius „HT-ST5000“ taip pat sukurtas bendradarbiaujant su kino studija „Sony Pictures Entertainment“ ir siūlo kino teatrui prilygstantį erdvinio garso pojūtį namuose. Jame įdiegta „Dolby Atmos“ technologija leidžia pasitelkti 7.1.2 garso kanalų konfigūraciją atitinkanti efektą. Šis garso projektorius suderinamas su naujausiais 4K, HDR ir HDCP2.2 standartais ir idealiai pritaikytas veikti kartu su „Blu-ray“ grotuvu „UBP-X800“. Jis taip pat turi muzikos transliacijos internetu plėtinius „Chromecast“ ir „Spotify Connect“, į jį galima perduoti muzikos signalą iš mobilių įrenginių per „Bluetooth“ ryšį.

Naujas „Sony“ namų kino stiprintuvas „STR-DN1080“ palaiko „Dolby Atmos“ ir „DTS:x“ technologijas bei gali namuose sukurti 7.1.2 garso kanalų konfigūracijos efektą pasitelkiant virtualius garsiakalbius. Šis stiprintuvas turi 6 HDMI jungtis, yra visiškai suderinamas su HDCP2.2 standartu ir palaiko naujausią 4K 60P raiškos standartą. Jis taip pat turi USB jungtį, „Bluetooth“ ryšį, interneto muzikos transliacijų „Chromecast“ ir „Spotify Connect“ plėtinius, todėl gali būti naudojamas kaip universalus muzikos klausymosi ir valdymo įrenginys namuose.

Naujieji „Sony“ namų kino produktai pasirodys 2017 m. pavasarį. „Blu-ray“ diskų grotuvo „UBP-X800“ kaina siekia 400 eurų, garso projektoriaus „HT- ST5000“ kaina – 1500 eurų, o namų kino stiprintuvo „STR-DN1080“ kaina – 800 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!