Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/57818/pristatomi-lg-televizoriai-su-nano-cell-technologijomis/spausdinti/

Pristatomi LG televizoriai su „Nano Cell“ technologijomis

Publikuota: 2017-01-03 14:21
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Panaudojant pačias pažangiausias spalvos padidinimo technologijas sukurtas „LG Electronics“ (LG) „Super UHD“ televizorius (modeliai SJ9500, SJ8500 ir SJ8000). Dėl „Nano Cell“ technologijų LCD televizoriaus žiūrėjimas nuo šiol pakils į visiškai kitą lygį.

Trečios kartos „LG Super UHD“ televizorius suteiks pačius tikroviškiausius vaizdus, atkuriant tikslias spalvas ir platesnį matymo kampą. Visi „LG Super UHD“ televizorių modeliai siūlo aukštą vaizdo kokybę. Su „Dolby Vision“ vartotojams bus suteikiamas aukščiausios kokybės HDR turinys. Išskirtinis „LG Super UHD“ televizoriaus dizainas žmonėms leis išsirinkti sau tobulą modelį.

Pristatomi LG televizoriai su „Nano Cell“ technologijomis

„Mūsų 2017 metų televizorių serija sukurta padedant „Nano Cell“ technologijoms yra visiška naujiena ekranų technologijoje. LCD televizoriaus žiūrėjimas suteiks patirtį, kurios dar neturėjote žiūrėdami televizorių ir pakels jus į kitą lygį. „Nano Cell“ technologijų panaudojimas yra puikus pavyzdys dėl ko LG yra inovatyvi kompanija, kuri stengiasi prisiderinti prie besivystančios visuomenės“, – sakė Brian Kwon, „LG Home Entertainment“ kompanijos prezidentas.

Naujieji LG LCD monitoriai daug tiksliau filtruoja skirtingas spalvas. Ekranas perteiks spalvas lygiai taip, kaip jos buvo pavaizduotos originaliame turinyje – realybėje. „Nano Cell“ technologijos sumažins ekrano šviesos spindesį tam, kad išlaikytų aukščiausią vaizdo kokybę, net tada kai ekranas yra apsuptas intensyvios aplinkos apšvietimo.

Kad vaizdo kokybė prilygtų kino teatruose rodomam vaizdui LG pasitelkė Holivudo ekspertus. Naujasis LG televizorius pagamintas atitinkantis aukščiausius „Technicolor“ standartus, kurių laikomasi Holivudo studijose.

Naujajame „LG Super UHD“ televizoriuje bus integruotas „Magic Remote“ valdymo pultas. Žiūrovai galės akimirksniu pereiti prie savo mėgstamiausių programų vienu mygtuko paspaudimu, taip pat bus galima sužinoti informaciją apie aktorius arba personažus rodomus ekrane. Naudojant „Magic Remote“ bus galima lengvai priartinti ar patolinti bet kurią ekrano dalį ir ją įrašyti, jei prijungsite savo mobilųjį telefoną prie televizoriaus įrašytą vaizdą galėsite perkelti tiesiai į jį.

„LG Super UHD“ televizoriai pasižymi nepakartojamu ir neįtikėtinai plonu dizainu su unikaliu pusmėnulio formos stovu, kuris suteikia iliuziją, kad televizorius kabo ore. Nesvarbu ar televizorius bus laikomas ant spintelės ar montuojamas ant sienos, dėl išskirtinės išvaizdos ir inovatyvių galimybių „LG Super UHD“ tiks visuose namuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!