Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/57709/lg-pristato-ismaniaja-technika-namams/spausdinti/

LG pristato išmaniąją techniką namams

Publikuota: 2016-12-22 16:20
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas žiniasklaidai

LG pristato išmaniąją techniką namams„LG Electronics“ (LG) pristatys itin aukšto lygio namų buitinės technikos prietaisus, kurie pasižymės „Deep learning“ (liet. giliojo mokymosi) technologija, 2017 metais vyksiančioje parodoje CES.

Išmanūs LG „giliojo mokymosi“ prietaisai geriau supras šeimininkų poreikius ir palengvins buitį. Realaus laiko suvokimo sensoriai ir Wi-Fi analizuos duomenis, kurie bus naudojami siekiant išsiaiškinti šeimininkų poreikius ir palengvinti kasdienį gyvenimą.

„Džiaugiamės pristatydami naujoves ir inovacijas rinkoje, kurios iš esmės pakeis buitį. LG pristatydama išmaniuosius namų įrenginius žengia žingsnį pirmyn technologijų pasaulyje. Drąsiai galime teigti, kad išmaniosios technologijos neturės įtakos žmonių duomenų patikimumui ir saugumui, mums tai svarbiausia“, – sakė Song Dae-hyun, „LG Electronics and Home Appliance & Air Solutions Company“ prezidentas.

Naujasis LG vakuuminis dulkių siurblys atpažins ir įsimins kliūtis kambaryje. Tai itin padės valant grindis, nes siurblys įsimins net ir tokius dalykus kaip šlepetės ar laidai, todėl jis neužstrigs tarp daiktų valydamas, o išlaviruos taip, kad būtų išvalytas kaip įmanoma didesnis plotas. Maža to, siurblys gebės identifikuoti ir atskirti žmogų nuo baldų, taigi valymo metu žmogus bus įspėtas, kad žengtų žingsnį atgal, o siurblys galės efektyviai išvalyti patalpą.

LG „giliojo mokymosi“ šaldytuvas taps tikru pagalbininku šeimoms. Šaldytuvas žinos laiką, kada jūs aktyviausiai naudojate ledukus ir automatiškai pripildys, kad jų niekada nepritrūktumėte. Išmanusis šaldytuvas taip pat įsimins laiką, kada yra naudojamas mažiausiai ir įjungs energijos taupymo režimą, o vasaros metu, kai aplinkos temperatūra itin pakyla, šaldytuvas automatiškai koreguos temperatūrą ir funkcijas viduje, kad produktai kuo ilgiau išliktų švieži.

LG išmanusis oro kondicionierius analizuos kasdienį žmonių gyvenimą ir surinks duomenis apie patalpas, kuriose žmonės leidžia laiką. Pavyzdžiui, savaitgalį gyvenamasis kambarys bus vėdinamas vienaip, o darbo dienomis – kitaip, nes laikas praleidžiamas kambaryje skirsis. Kondicionierius automatiškai parinks kambario vietas, kurias vėdinti pirmiausiai ir intensyviai, o kurias silpniau.

Naujos technologijos skalbimo mašina automatiškai parinks papildomas programas ir funkcijas. Pavyzdžiui, jeigu naudojamas vanduo yra kietas, skalbimo mašina parinks papildomas funkcijas ir pakoreguos skalbimo vandens temperatūrą, kad skalbiniai būtų išskalbti kuo švariau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!