Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/57428/greiciau-toliau-stipriau-naujos-sony-belaides-ausines-sportui-ir-laisvalaikiui-su-extra-bass-funkcija/spausdinti/

Greičiau, toliau, stipriau – naujos „Sony“ belaidės ausinės sportui ir laisvalaikiui su „EXTRA BASS“ funkcija

Publikuota: 2016-12-05 14:25
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Bendrovė „Sony“ pristato tris naujus belaidžių įsistatančių ausinių modelius, skirtus sportui ir aktyviam laisvalaikiui – „MDR-XB80BS“, „MDR-XB50BS“ ir „MDR-XB70BT“. Šios ausinės aprūpintos unikalia „EXTRA BASS“, įtikinamai atkuriančia žemų dažnių įspūdį. Specialus signalo apdorojimo algoritmas LDAC kartu su „Bluetooth“ ryšiu užtikrina, kad atkuriamas maksimalios kokybės garsas.

Visi ausinių modeliai turi integruotą mikrofoną, todėl jas galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą. Jų baterijos darbo laiko trukmė siekia mažiausiai 7 val., todėl to visiškai pakaks ilgiausiai sporto treniruotei ar kasdienėms kelionėms.

Greičiau, toliau, stipriau – naujos „Sony“ belaidės ausinės sportui irlaisvalaikiui su „EXTRA BASS“ funkcija

Itin patogių ausinių „MDR-XB80BS“ išskirtinumas yra „IPX5“ atsparumo reitingas, kuris leidžia šias ausines naudoti bet kokiose aplinkos sąlygose, o po intensyvios treniruotės – dar ir išplauti. Speciali kompaktiška jų forma, vos 27 g svoris, patogūs skirtingo dydžio ausų kištukai leis pamiršti, kad dėvite šias ausines, o visą dėmesį galėsite sutelkti į treniruotės tikslą ir pamėgtą grojaraštį. Baterijos darbo laiko trukmė – iki 7 val., ausinėms nešiotis skirtas specialus dėklas.

Tuo metu ausinės „MDR-XB50BS“ atitinka „IPX4“ reitingą ir yra atsparios lietui ar prakaitui, jų baterijos darbo trukmė siekia 8,5 val. laiko, o žemų dažnių atkūrimą pagerina minėta „EXTRA BASS“ technologija. Ausinės turi du valdymo mygtukus, kuriais galima atsiliepti į skambutį, sustabdyti ir pakeisti skambantį kūrinį. Prie ausies arkos prisitaikantys laikikliai užtikrina, kad šios ausinės tvirtai laikysis net ir per pačią intensyviausią treniruotę.

Stilingųjų „MDR-XB70BT“ ausinių baterijos pakanka net 9 val. nepertraukiamai klausytis muzikos, todėl jos – puikus savaitgalio išvykos ar kasdienio maršruto aksesuaras. Palaikomos „Bluetooth“ ir NFC technologijos sujungti ausines su telefonu leidžia vien prilietimu. Integruotas mikrofonas ir „HD Voice“ palaikymas užtikrina nepriekaištingą skambučių garso kokybę. Paprastas valdymas trimis integruotais mygtukais leidžia bet kada greitai atsiliepti į skambutį ar surasti pamėgtą įrašą neišsitraukus telefono.

„MDR-XB80BS“ kaina siekia 140 eurų, „MDR-XB50BS“ – 80 eurų, o „MDR- XB70BT“ – 90 eurų. Visų modelių ausines galima įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose, jos gali būti trijų spalvų – mėlynos, juodos arba raudonos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!