Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/56074/garmin-anonsuoja-solidziai-atrodanti-ismanuji-laikrodi-fenix-chronos/spausdinti/

„Garmin“ anonsuoja solidžiai atrodantį išmanųjį laikrodį „Fenix Chronos“

Publikuota: 2016-08-29 19:17
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„Garmin“ pristatė išmanųjį laikrodį „Fenix Chronos“, kuriame Premium dizainas suderintas su daug vartotojo veiklos stebėjimo funkcijų.

Išoriškai „Fenix Chronos“ atrodo kaip brangus klasikinis laikrodis. Pirkėjai gali rinktis iš trijų versijų: su nerūdijančio plieno korpusu ir odiniu arba plieniniu dirželiu, bei modelį su titano korpusu.

Prietaisas aprūpintas 1,2 colių spalvotu „Chroma“ ekranu su 218 × 218 vaizdo taškų raiška. Bendravimui su išmaniuoju telefonu yra naudojamas „Bluetooth 4.0 LE“ ryšys.

„Garmin“ anonsuoja solidžiai atrodantį išmanųjį laikrodį „Fenix Chronos“

„Fenix Chronos“ gali rodyti įvairius pranešimus ir turi gausų jutiklių rinkinį: palydovinės navigacijos GPS / GLONASS imtuvą, širdies susitraukimų dažnio sekimo sistemą „Elevate“, elektroninį kompasą, barometrą ir aukštimatį. Hermetiško korpuso dėka laikrodis nebijo iki 100 metrų pasinerti po vandeniu.

Naujiena sugeba suskaičiuoti žingsnius (įskaitant atliktus lipant laiptais), sudegintas kalorijas ir gali nustatyti miego trukmę bei kokybę. Yra įvairių veiklos stebėjimo profilių: bėgimo, važiavimo dviračiu, plaukimo, golfo ir kitų.

„Garmin Fenix Chronos“ jau galima įsigyti. Priklausomai nuo versijos, kaina svyruoja nuo 900 iki 1500 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!